Diskuse s wikipedistou:Sanqui/epicfail

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Pro Vaši informaci
Pro Vaši informaci

Dobrý den, děkuji za Vaše příspěvky. Zároveň Vás však prosím o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak bude článek vypadat po Vašich úpravách, aniž by se úprava uložila. Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, vyplňte do pole shrnutí editace stručný popis provedených změn a změny uložte.

Uložením zároveň dáváte najevo, že další změny v nejbližších okamžicích neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou pustit do dalších úprav, oprav a doplnění článku. Každá uložená změna se zapisuje do historie článku a do seznamu posledních změn na Wikipedii. Při častém ukládání se tyto zbytečně přeplňují a znepřehledňují. Hrozí také riziko, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Děkuji za pochopení. S pozdravem --Mercy 10:35, 10. 6. 2007 (UTC) :-)

Přesně to jsem čekal a jsem si toho plně vědom, že na to velmi často zapomínám. Používám to při větších editacích, ale na diskusích na to opravdu (spolu s podpisem) často zapomínám a poté edituji znovu jako malou editaci. Ale děkuji ;) --Sanky 10:38, 10. 6. 2007 (UTC)

Hlasování o smazání/Základní škola a Mateřská škola Strakonice[editovat zdroj]

Milý kolego, vyškrtnul jsem Váš hlas z hlasování o smazání článku Základní škola a Mateřská škola Strakonice, protože nesplňujete požadavky pro účast v hlasování. Hlasovat mohou jen registrovaní uživatelé, kteří v okamžiku zahájení hlasování měli alespoň 25 editací v článcích (komentáře však mohou psát všichni). S přáním pěkného dne --Mercy 10:25, 10. 6. 2007 (UTC)

Všiml jsem si, děkuji za upozornění. --Sanky 10:26, 10. 6. 2007 (UTC)

Vítání[editovat zdroj]

Vítat všechny nováčky šablonou, jejíž text začíná slovy "Začali jste dobře. Děkujeme za Vaše příspěvky k tvorbě encyklopedie.", ačkoliv onen uživatel žádný příspěvek ještě na svém kontě nemá, nevypadá příliš věrohodně. Spíš to zavání spamováním jejich stránek nějakým robotickým a neosobním procesem, což může řadu z nich spíš odradit než povzbudit. Možná byste mohl spíš přispívat k obsahu a seznamovat se tak s fungováním a zvyklostmi, protože sám přispíváte teprve sotva pár dnů. Děkuji za pochopení. --Luděk 17:35, 9. 6. 2007 (UTC)

Děkuji za upozornění, budu si dávat pozor. Heh, Wikipedie znám dlouho, a myslím, že jsem i měl účet, ale netuším, kam se poděl. Nevadí, omlouvám se. --Sanky 17:37, 9. 6. 2007 (UTC)

Soubor:Sanky.png[editovat zdroj]

Ahoj, jen jsem tě chtěl upozornit, že obsah kolonky Povolení nesedí s licencí pod kterou jsi obrázek uvolnil (Public domain). Tato licence totiž říká, že si kdokoliv může s tímto obrázkem dělat cokoliv. --Adam Zivner 16:18, 9. 6. 2007 (UTC)

Vím, ale nenašel jsem tam licenci, která by odpovídala tomu, co já chci... Mohl by jsi pomoci, prosím? --Sanky 16:25, 9. 6. 2007 (UTC)
Moc se v licencích nevyznám, ale tvé požadavky jsou na wikipedie tak trochu nestandardní (možná i nepovolené, to nevím). Ochrana autorství je samozřejmá a vyžaduje ji například i GFDL, s tím neupravováním je to ale horší. Tvým požadavkům by perfektně vyhovovala licence Creative Commons Attributtion, No Derivative Works, která ale není ve výběru licencí při nahrávání obrázků. --Adam Zivner 16:34, 9. 6. 2007 (UTC)
Nějak sem se snažil, a nahrál jsem to na Commons pod licencí Creative Commons Attribution 2.0. Snad to je tak správně. --Sanky 16:43, 9. 6. 2007 (UTC)
To je jistě v pořádku. Licence garantuje uvedení autora, povoluje ale modifikace. --Adam Zivner 16:46, 9. 6. 2007 (UTC)
Povedlo se mi stejnou licenci dát i sem. Hurá, děkuji za Tvou pomoc. --Sanky 16:51, 9. 6. 2007 (UTC)

Dobrý den, ačkoli Wikipedie vítá obrazové příspěvky, bohužel nemůžeme přijmout materiály chráněné autorskými právy (jako jsou plakáty, obaly DVD, screenshoty, loga a obchodních známky a podobně) bez souhlasu majitelů práv. Vámi nahraný obrázek Soubor:Megaman.jpg proto byl (či bude) z Wikipedie smazán. Máte-li svolení jeho autora k zveřejnění pod svobodnou licencí, nahrajte jej znovu, uveďte tuto skutečnost v popisu a soubor označte odpovídající licencí ze stránky Popisky licence souborů. Podrobnější informace o licencích naleznete na Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů, eventuálně se obraťte přímo na mě. S pozdravem --Zirland 11:04, 5. 6. 2007 (UTC)

Chápu, děkuji.--Sanky 14:37, 7. 6. 2007 (UTC)

Uvítání[editovat zdroj]