Diskuse s wikipedistou:STsung

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Zdravím a prosím o doplnění informace o původu a licenci k Vámi nahranému obrázku Soubor:3ddx obrazovka.jpg (a dalším třem, které jste včera nahrál – jen uvedení autora bohužel nestačí, je třeba u obrázku zároveň mít uvedenou licenci, aby bylo jasné,podle jakých pravidel se smí šířit). Důvody, proč je žádoucí tyto údaje uvádět, jsou popsány na stránce Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké pochybnosti, neváhejte se zeptat. Děkuji. --che 23:17, 29. 7. 2005 (UTC)

Dobry den. Omlouvam se, ze jsem neodpovedela ihned a pravdepodobne za ne zrovna inteligentni dotaz. Pokud jsem autorem fotek/screenshotu, co mam napsat k popisku (asi se jedna o PD-self). mam napsat {{PD-self}}?STsung 18:24, 1. 8. 2005 (UTC)

Pokud je to fotka obrazovky a Vy nejste autorem hry či programu a ten není svobodný software, bude se muset označit {{Software-screenshot}} nebo {{Game-screenshot}}. --Li-sung 17:50, 1. 8. 2005 (UTC)

Velmi se omlouvám, omylem jsem editoval vaši uživatelskou stránku. Změnu jsem vrátil, nicméně jsem si vědom toho, že toto jednání je v rozporu s dobrými mravy. Přijměte prosím moji omluvu. Zirland 11:52, 2. 8. 2005 (UTC)

To je v poradku. Kdyz se to vrati do puvodniho stavu neni problem. Omluva se prijima. -- STsung 13:06, 2. 8. 2005 (UTC)