Diskuse s wikipedistou:Rybarrakuda

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, děkuji za Vaše příspěvky a nechť se Vám tu líbí. — Loupežník 12. 2. 2012, 14:29 (UTC)

Dobrý den a děkuji! — Rybarrakuda 12. 2. 2012, 15:38 (UTC)

Díky za článek folikulární dendritická buňka napsaný (předpokládám) v rámci imunologie na Přf UK, přesunul jsem ho jen na jednotné číslo a provedl několik základních úprav. Hezký den, --Vojtech.dostal 12. 2. 2012, 17:18 (UTC)
Ano, tento článek společně s jeho anglickou verzi byl sepsán v ramci kurzu imunologie na Přf UK. Moc Vám děkuji za úpravy a přeji hezký večer, --Rybarrakuda 12. 2. 2012, 18:35 (UTC)

Používejte prosím náhled[editovat zdroj]

Dobrý den! Děkuji za Vaše příspěvky do Wikipedie. Zároveň Vás však prosím o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak bude článek vypadat po Vašich úpravách, ale nic se nezapisuje do historie článku ani do seznamu posledních změn. Stránka posledních změn je pro wikipedisty velmi důležitá, jelikož se na ní zobrazují veškeré změny ve Wikipedii. Při častém ukládání jednoho článku jednou osobou se poslední změnyhistorie článku zbytečně přeplňují a znepřehledňují.

Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, zadejte do pole Shrnutí editace stručný popis Vámi provedených změn a změny uložte. Uložením zároveň dáváte najevo, že další změny v nejbližších okamžicích neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou na článek vrhnout, opravit překlepy či jej doplnit. V případě častého ukládání hrozí riziko, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Díky moc za pochopení. --YjM | dp 4. 9. 2012, 22:21 (UTC)

Děkuji a omlouvám se[editovat zdroj]

Dobrý den. Děkuji, že jste mne na to upozornil, příště se budu častému používaní tlačítka "Uložit" vyhýbat. Omlouvám se, pokud můj postup někomu způsobil nepříjemnosti.