Diskuse s wikipedistou:R3V3R3ND

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

--Postrach 11:18, 31. 3. 2008 (UTC)

Prosím Vás, jaká byla Vaše motivace pro vložení článku Stavební překlady? Nějaká školní akce? Díky za odpověď! --Miraceti 11:42, 31. 3. 2008 (UTC)


zdravím, ano,byla to školní akce,vlastně jeden z povinných úkolů. Bohužel jsem na wikipedii úplný nováček a jsem z toho trochu zmatený. Vim ale jistě že tento článek není nijak podobný článku na který je odkazováno a upozorňováno na porušování autorských práv,článek sem napsal sám pomocí vědomostí,kreré jsem získal v průběhu studia a ne zkopírováním práce někoho jiného. doufám že vše bude co nejdříve prověřeno,sami se můžete podívat jak se oba články neschodují, pouze 2 nadpisy a za to opravdu nemůžu,poro-překlady a žel.bet. překlady se zkrátka takhle jmenují a já nemůžu za to že stejné nadpisy jsou i v tomto podobném textu mému článku. zbývají mi 3 dny a pokud pan učitel na wikipedii článek neuvidí,mé hodnocení bude 5,doufám že tak to nedopadne. jinak stejný problém jako já(nesprávné nařčení z porušování autorských práv)má více spolužáků z mé třídy. díky za odpověď.---R3V3R3ND

Dobrý den, můžu se zeptat, kde studujete? Díval jsem se na ten text a přestože Vám důvěřuji, že je to Vaše práce, tak bohužel také musím poznamenat, že struktura těch vět je dosti podobná. Vzhledem k tomu, že je to dosti heslovité, by vypovídalo o tom, že jste to zpracovával z poznámek, což by mnohé vysvětlovalo. --Reaperman 21:32, 1. 4. 2008 (UTC)

dobrý den, studuji obor pozemních staveb na škole ISŠTE Sokolov-Odloučené pracoviště Královské Poříčí,jsem v maturitním ročníku a už se mi to blíží. Článek je zpracován z mých vědomostí a na pomoc také sloužili poznámky z hodin ve škole k danému tématu stavební překlady.--R3V3R3ND

Dobrý den, obě Vaše prohlášení sice do OTRS dorazila, ale pokaždé ve špatném znění. Prosím, přečtěte si ještě jednou návod, jak na to. Děkuji. S pozdravem -- Mercy (|Ω) 06:44, 2. 4. 2008 (UTC)