Diskuse s wikipedistou:Pepa-i-wiki

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 11 měsíci od uživatele Plánovací kalendář v tématu „Zapojte se do Komunitního wishlistu!

--Horst 01:38, 9. 12. 2007 (UTC)

Zdravím Pepíku! Koukám do pěkného článečku Gloriet a vidím toto: „na vrchu Chrast_(vrch) u Třebomyslic“. Mělo by to ale vypadat takhle: „na vrchu [[Chrast ( m)|Chrast]] u Třebomyslic“. Znamena to, že je třeba najít jak je ten vrch vysoka nad mořem: [1]. Dík!--Juan de Vojníkov 2. 8. 2008, 22:46 (UTC)

Dík za radu, na mapě není kótován, tak jsem odkaz zrušil a obnovím to, až zjistím výšku z nějakého jiného zdroje. --Pepa-i-wiki 2. 8. 2008, 23:11 (UTC)

Liberec a okolí[editovat zdroj]

Ahoj, dnes již funguje portál Liberce, ale je zde spousta míst o čem psát a doplňovat. Ozvěte se, kdo chce spolupracovat na tom, aby Liberecko bylo na wiki super. Dík --M.D. 25. 9. 2010, 07:52 (UTC)

Pozvánka na sraz wikipedistů[editovat zdroj]

Pozvánka na setkání wikipedistů

1. liberecký sraz se uskuteční
ve čtvrtek 24. listopadu 2011 od 17.30 hodin v (konkrétní místo bude upřesněno)
Všichni jsou srdečně zváni!

Pokud máte zájem, tak se zapište a stránku pro případné změny sledujte.

--Juandev 2. 11. 2011, 07:02 (UTC)

Berenika Saudková[editovat zdroj]

Ahoj, vložil jsi datum narození, prosím o doložení věrohodným zdrojem pro ověřitelost. IP adresa dnes posunula narození o +8 let na 1983. Do dodání zdroje bohužel nelze infromaci zveřejnit. Díky.--Kacir 21. 7. 2015, 18:33 (CEST)Odpovědět

Zapojte se do Komunitního wishlistu![editovat zdroj]

Vážení členové komunity,

rád bych vám jménem spolku Wikimedia Česká republika oznámil spuštění projektu Komunitního wishlistu, kde můžete navrhovat témata akcí, kterých byste se rádi zúčastnili, nebo hlasovat o již navržených. Může jít např. o editaton, soutěž či cokoli jiného. Cílem komunitních wishlistů je zjistit, o jaké akce má komunita české Wikipedie zájem. Jednu ze tří vítězných akcí Wikimedia ČR ve spolupráci s komunitou zorganizuje.

Za Radu WMČR věřím, že se na stránce wishlistu nastřádá spousta nápadů i hlasů, které pro nás budou důležitým ukazatelem přání komunity, přinejmenším co se wiki-akcí týče.

Díky za vaše zapojení!

S pozdravem,
--Plánovací kalendář (diskuse) 9. 5. 2023, 23:32 (CEST)Odpovědět