Diskuse s wikipedistou:PavelHermansky

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 4 lety od uživatele Gumideck v tématu „ING

ING[editovat zdroj]

Pozor! Neodstraňujte prosím obsah ze stránek Wikipedie, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Jestliže jste obsah odstranil(a) z nějakého legitimního důvodu, napište ho prosím ve shrnutí editace, případně i na příslušné diskusní stránce. Děkuji za pochopení.

--Gumideck (diskuse) 8. 1. 2020, 17:02 (CET)Odpovědět

Zdravím, děkuji za upozornění. Stránka nebyla léta aktualizována a informace byly natolik zastaralé, že je bylo nutné přepsat ve větším rozsahu, aby dávaly smysl a byly aktuální.

Dobře, ale co Wikipedie schvátí, už nenavrátí, proto aktualizaci provádíme úpravou textu, ne jeho úplným odstraněním. Zkuste článek upravit, aktualizovat, včetně dodání věrohodných zdrojů, nebojte se toho :-) --Gumideck (diskuse) 8. 1. 2020, 17:24 (CET)Odpovědět

Rozumím, ono toho zas tolik smazáno nebylo, zrušené entity byly přesunuty do zrušených entit a nedávalo smysl tam nechávat ocenění za produkty, které v tuto chvíli poskytuje pod jiným názvem jiná firma. Proto jsem tam doplnil historický vývoj, jak se ING vyvíjela, ale nedávalo tam smysl nechávat tam staré detaily k pojišťovně, která je již řadu let pod NN. Stejně tak tam nepatřili ani fotky nemovitostí např. k realitnímu byznysu, který již v ČR také není. Pokud je to stránka o ING, měl by tam návštěvník najít aktuální informace o ING a ne místy i deset let staré informace. Ze smazaných informací jsem doplnil historii a text doplnil o nové informace a odkazy.