Diskuse s wikipedistou:Ovocná

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, nepřidávejte, prosím, do Wikipedie obsah propagačního charakteru nebo odkazy na své soukromé stránky či stránky, se kterými jste spojeni. Wikipedie není prostředkem pro propagaci či reklamu ani pouhou sbírkou externích odkazů. Rozšiřování encyklopedického obsahu je však samozřejmě vítáno. Děkuji za pochopení.--Marquas (diskuse) 1. 1. 2013, 16:28 (UTC)

Přestaňte prosím odstraňovat šablonu {{urgentně upravit}} do doby, než stránku neupravíte dle Wikipedie:Encyklopedický styl. Za druhé, přestaňte přidávat do článku spam. Budete-li toto porušovat, hrozí Vám zablokování. Děkuji za pochopení --Marquas (diskuse) 1. 1. 2013, 16:44 (UTC)

Dobrý den, omlouvám se za smazání šablony urgentně upravit, bylo nechtěné. Stránku jsem upravila podle pravidel encyklopedického stylu. Pokud článek stále neodpovídá pravidlům encyklopedického stylu budu vděčná za jakoukoli radu. Děkuji, hezký den.
Dobrý den, dle ukázky na slově květina doporučuji přidat hranaté závorky ke každému vhodnému slovu, na které jde do Wikipedie odkázat. Čili [[Slovo v prvním pádě|Slovo v požadovaném pádě]]. Dále by to chtělo nějaké zdroje a přidat kategorie.--Marquas (diskuse) 1. 1. 2013, 20:21 (UTC)