Diskuse s wikipedistou:Mircadek

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den. Díky, že nahráváte na Wikipedii obrázky. Abychom měli jistotu, že je možné je zde použít, je u každého třeba uvádět jeho původ a licenci. Protože obrázky, které tyto údaje postrádají, jsou po týdnu mazány, prosím Vás o doplnění informací v následujících souborech:

Podrobnosti o problematice autorských práv na Wikipedii jsou na stránce Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké dotazy, obraťte se na mne, rád Vám pomohu.

uvedený obrázek nelze označit za úřední dílo, bude se asi jednat o mapu podléhající autorskému právu. --Zp 20:55, 1. 8. 2006 (UTC)

Ten druhý také. --Tlusťa 20:58, 1. 8. 2006 (UTC)

Vámi založený článek sem byl nucen smazat, neboť neobsahoval žádné pozitivní informace. Jen odkaz na případné stránky města nestačí (viz též Wikipedie:Co Wikipedie není, je potřebné napsat alespoň definici a základní popis v tomto případě sídla minimálně na dva řádky. Pro inspiraci se podívejte na Wikipedie:Jak vytvořit článek a Wikipedie:Jak editovat stránku. Díky za pochopení. --Aktron 21:23, 1. 8. 2006 (UTC)

Nepřidávejte laskavě do Wikipedie komerční odkazy (či odkazy na vaše soukromé stránky). Wikipedie není prostředkem pro reklamu, ani pouhou sbírkou externích odkazů. Rozšiřování obsahu namísto přidávání odkazů je však samozřejmě vítáno. (Pokud byste se spamováním ve Wikipedii pokračoval(a), mohla by vám být zablokována možnost editace.) Děkujeme za pochopení.

--Aktron 23:45, 1. 8. 2006 (UTC)