Diskuse s wikipedistou:Miikop

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Nepřidávejte laskavě do Wikipedie obsah propagačního charakteru nebo odkazy, které mají přilákat návštěvníky na vaše soukromé stránky či stránky, se kterými jste spojeni. Wikipedie není prostředkem pro propagaci či reklamu ani pouhou sbírkou externích odkazů. Rozšiřování encyklopedického obsahu je však samozřejmě vítáno. Děkuji za pochopení. نور الدين مساهمات النقاش‎ 17:58, 16. 6. 2008 (UTC)

Jak jste přišel na to, že se jedná o mou soukromou stránku či jsem s ní nějak spojen? Své nařčení doložte. --Miikop 10:38, 17. 6. 2008 (UTC)

Chovejte se, prosím, normálně[editovat zdroj]

--MiroslavJosef 10:34, 17. 6. 2008 (UTC)

Externí odkazy[editovat zdroj]

Dobrý den, vše potřebné o tom, kam je vhodné odkazovat a kam ne, najdete na Wikipedie:Externí odkazy. Wikipedie není internetový rozcestník. Nepotřebujeme žádné rádoby vtipné odkazy apod.; externí odkazy na seriózní weby, které hlouběji pojednávají o daném tématu jsou však samozřejmě vítány, stejně jako Vaše příspěvky, které pomohou ke tvorbě encyklopedie. Mějte se pěkně, pravděpodobně zde došlo k nedorozumění. --Podzemník 10:36, 17. 6. 2008 (UTC)

Díky za věcný příspěvek (KONEČNĚ !!!), podívám se na to a případné námitky později napíšu. --Miikop 10:39, 17. 6. 2008 (UTC)
Nemáte zač, jak říkám, došlo k nedorozumění. Ta šablona o spamu („Nepřidávejte laskavě do Wikipedie obsah propagačního charakteru...“) se sem moc nehodila, spíš sem měla patřit tato: {{Vtip}}. Seznam těch šablon je k nalezení na stránce Wikipedie:Šablony/Uživatelské. Snad pochopíte, že wikipedisté se jen snaží bránit Wikipedii před tím, aby se nestala „smetištěm“ všemožných odkazů apod. Každý den provádí různí vandalové a rádoby vtipálci desítky editací, které je potřeba zrušit. Kdyby pak měli wikipedisté, kteří tyto editace ruší, každému ručně psát co a jak, nedělali by celý den nic jiného. Proto existují ty šablony, které jsou ne vždy výstižné, proto se už prosím nezlobte, zas tak nic hrozného se přeci nestalo a proto navrhuji tuto věc hodit za hlavu a začít znovu. Přeji hezký den, --Podzemník 10:52, 17. 6. 2008 (UTC)

Neválčete s Wikipedií[editovat zdroj]

Vážený kolego, aniž bych chtěl nyní soudit, zda bylo či nebylo Vaše zablokování za přidání odkazu do článku Izrael správné či nikoli, v poslední době jsem si všiml některých Vašich příspěvků, které už překračují hranici, za níž se již nedá spolupracovat na tvorbě Wikipedie. Prosím, vraťte se před ni a začněte přidávat do encyklopedie užitečný obsah, anebo raději zanechte editací zde vůbec. Děkuji. Okino 12:22, 17. 6. 2008 (UTC)

Za soustavné trolování a obzvláště za hrubou urážku wikipedisty jsem vám na týden zablokoval možnost editace. Máte-li zájem poté ještě do Wikipedie přispívat, nastudujte si během tohoto týdne zdejší pravidla. Nemáte-li zájem do Wikipedie smysluplně přispívat, pravidla studovat nemusíte, ale v tom případě pak raději do Wikipedie ani nepřispívejte. Patrně by to ve velice krátké době opět skončilo vaším zablokováním. Jedudědek 12:28, 17. 6. 2008 (UTC)