Diskuse s wikipedistou:Merlinus~cswiki

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Odkazy u článků[editovat zdroj]

Dobrý den, prostudujte si, prosím, Wikipedie:Externí odkazy a Wikipedie:Co Wikipedie není. Obecně není vhodné odkazovat na primární zdroje, pokud se nejedná o mimořádně závažné dokumenty, o jejichž významu panuje obecná shoda - primárních zdrojů rovnocenného významu existují často desítky, u zajímavějších vědeckých témat stovky i tisíce. Obecně nepříliš vhodné jsou i odkazy na dokumenty týkající se obecné konkrétní z nepozornosti jsem napsal něco, co nedává smysl--Aronnax 24. 1. 2012, 02:41 (UTC) problematiky u článku o obecnějším tématu. Ostatně na příkladech vámi vložených článků lze nádherně demonstrovat nutnost požadovat zdroje sekundární a terciární zdroje - v obou případech jde o metodologicky natolik pochybné studie, že je jejich výsledek je neinterpretovatelný.--Aronnax 19. 1. 2012, 14:33 (UTC)

Já se hlavně domnívám, že vámi uvedené odkazy v článku Alternativní medicína se přímo netýkají tématu. Článek pojednává obecně o alternativní medicíně: tyto studie patří spíše do článků týkajících se alternativní léčby rakoviny atp... --Vojtech.dostal 20. 1. 2012, 12:05 (UTC)

Odkazy v článku "Alternativní medicína"[editovat zdroj]

Prosím diskutujte a nepřidávejte slepě odkazy, které jiní uživatelé shledávají jako nevhodné. Diskusí se doberme k nějakému rozumnému výsledku bez těchto bláznivých tahanic. Prosím přečtěte si stránku Pravidlo tří revertů. Nerad bych blokoval váš účet.--Vojtech.dostal 20. 1. 2012, 15:03 (UTC)

Váš účet bude přejmenován[editovat zdroj]

17. 3. 2015, 23:41 (CET)

Přejmenováno[editovat zdroj]

19. 4. 2015, 05:10 (CEST)