Diskuse s wikipedistou:MartinaStrnadova

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Martina Strnadová se narodila v roce 1986 v Hradci Králové, kde také úspěšně dokončila svá studia na střední škola. V současnosti studuje na Univerzitě Karlově.

Krom školy též pracuje v jedné soukromé firmě a rekreačně hrajě basketball.


Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii.--Sevela.p 00:15, 5. 1. 2008 (UTC)


Pozor! Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

--Sevela.p 00:17, 5. 1. 2008 (UTC)

Wo co gou? Jak se vede?-- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) MartinaStrnadova (diskusepříspěvky)

Jde o to, že se to tady po vás musí mazat. Pokud chcete napsat něco o sobě můžete to udělat na Wikipedista:MartinaStrnadova. Ne jinde. Děkuju za pochopení.--Sevela.p 00:22, 5. 1. 2008 (UTC)

Proč ???? Tak to nemaž...-- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) MartinaStrnadova (diskusepříspěvky)

Musím, toto je encyklopedie, ne seznamka. Je mi líto.--Sevela.p 00:25, 5. 1. 2008 (UTC)

Já se seznamovat nechci. Jsem zadaná takže máš smůlu. JInak pokud můžu mít jen jednu stránku vybrala jsem si tu poslední novou.

Zdravim, zrejme tu panuje jiste nedorozumeni ohledne smyslu Wikipedie. Wikipedie je encyklopedie tudiz o ni patri jen clanky o osobach, ktere jsou vyznamne, coz vy, bohuzel, zrejme nejste. Ja ted odmazu vsechny stranky ktere jste vytvorila ve jmennem prostoru clanku, pokud chcete do Wikipedie dale prispivat, prosim prectete si krome textu za prvnim odkazem i stranku Wikipedie:Co Wikipedie není. S pozdravem --che 00:56, 5. 1. 2008 (UTC)

Ok, ban. --che 01:36, 5. 1. 2008 (UTC)