Diskuse s wikipedistou:Majkl.tenkrat

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Přeji Vám pěkný den! -- Mercy (|Ω) 16:01, 5. 1. 2008 (UTC)

arabske nazvy[editovat zdroj]

Prepsal byste, prosim, i Bruntal? Diky. http://cs.wikipedia.org/wiki/Brunt%C3%A1l#N.C3.A1zev

Děkuji za Vaše příspěvky do Wikipedie. Zároveň Vás však prosím o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak bude článek vypadat po Vašich úpravách, ale nic se nezapisuje do historie článku ani do seznamu posledních změn. Stránka posledních změn je pro wikipedisty velmi důležitá, jelikož se na ní zobrazují veškeré změny ve Wikipedii. Při častém ukládání jednoho článku jednou osobou se poslední změnyhistorie článku zbytečně přeplňují a znepřehledňují.

Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, zadejte do pole Shrnutí stručný popis Vámi provedených změn a změny uložte. Uložením zároveň dáváte najevo, že další změny v nejbližších okamžicích neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou na článek vrhnout, opravit překlepy či jej doplnit. V případě častého ukládání hrozí riziko, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Díky moc za pochopení.

Shrnutí editace[editovat zdroj]

Díky za Vaše příspěvky, chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je nanejvýš žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. A to nejen ti, kteří právě sledují stránku posledních změn, ale i ti, kteří pak někdy v budoucnu budou hledat v historii článku nějakou konkrétní změnu. Když totiž ve shrnutí uvidí, že se Vaše změny týkají něčeho jiného, než co zrovna hledají, tak třeba Vaše editace bude patřit mezi ty, které budou moci vynechat, a ušetří tím tak trochu času. Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. --Sevela.p 16:01, 28. 1. 2008 (UTC)

Tak Wikipedie:Seznam nejvíce odkazovaných rozcestníků jsem updatoval - ubylo 26% odkazů na rozcestníky, už jich je "jen" 23452. Roboti udělali velký kus práce, ale zase obavy, že v seznamu teď nezbude vůbec nic jsou liché - toho bych se obával možná tak za měsíc :) --Miner 23:39, 31. 3. 2008 (UTC)

hlas v diskuzi[editovat zdroj]

Ahoj, mohu tě poprosit o zdůvodnění tvého hlasování ohledně zařazení článku lišejník mezi nejlepší? Moc by mi to usnadnilo práci. --Vojtech.dostal 17:22, 7. 4. 2008 (UTC)

Opravil jsem tu šablonu v článku Německo a pakjsme zjistil, že si zkoušíš přisvojit cizí editace. ;-) Správný postup je - přesunout rozcestník na nový název a teprve poté předělat na redirect. Jinak se toiž ztratí informace o autorech, což je porušení licence GFDL. Kdyžtak ti to nějaký odborník na práva vysvětlí lépe... Viz též zde. JAn 16. 8. 2008, 19:18 (UTC)

Tak to se fakt omlouvám, to nebylo úmyslně. Přemýšlel jsem, co bude s historií, ale nějak jsem to pustil z hlavy.. :-( --Majkl.tenkrat ¿Dígame? 16. 8. 2008, 19:21 (UTC)

Doporučuji prostudovat Wikipedie:Podpis, zejména pasáž nemá obsahovat obrázky, jinou grafiku a pseudografiku (blikání, barvy, více řádků, odlišný font apod.). ;) --Ragimiri 18. 8. 2008, 20:06 (UTC)

Dobrý den, hoďte si do monobooku tlačítko na šablonu podpis {{wikipedista:majkl.tenkrat/podpis}} ~~~~~ (pět vlnovek) a podpis se nerozloží do molekuly, ale zůstane v šabloně. na monobook můžete mrknout ke mně (hned první položka u soukromých tlačítek). Hodně zdaru a nenechte se těmito „doporučeními“ a jinými „radami“ otrávit أنا الحق مساهمات النقاش ‎ 3. 9. 2008, 07:29 (UTC)
Používání šablony je pro podpis nevhodné, neboť stačí změnit šablonu a změní se všechny podpisy zpětně, což jistě není u podpisu vhodné. Proto se v doporučení jasně píše: Nepodepisujte se pomocí šablon ani je ve svém alternativním podpisu nevyužívejte.
Takže i já upozorňuju na Wikipedie:Podpis. Jsme tu pro psaní encyklopedie, nikoli sebeprezentace. Ber to, prosím, vážně. Je třeba udržet nějaké pracovní prostředí přívětivé pro všechny. Miraceti 29. 10. 2008, 12:10 (UTC)

Jawajska Wikipedia[editovat zdroj]

Hej. Zobacz i odpowiedz click! Sorry, ja nie umiem po czesku. Plati 20. 10. 2008, 14:28 (UTC)

hej click! Plati 27. 11. 2008, 16:06 (UTC)


arabština[editovat zdroj]

Zdravím. Včera jsem navštívil tvou uživatelskou stránku a trochu poupravil tvou, jinak vynikající arabštinu, aby arabští kamarádi trochu lépe rozuměli.Učíš se sám nebo na jazykovce?--Darios 17. 12. 2009, 06:18 (UTC)