Diskuse s wikipedistou:Macacus

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Kdybyste s tím překládáním měla nějaké problémy, tak se klidně můžete zkusit obrátit na mne (pokud budu zrovna na Wikipedii) nebo na Wikipedie:WikiProjekt Překlad, což je klub zdejších překladatelů. Držím palce,--Ioannes Pragensis 8. 10. 2009, 11:42 (UTC)

Také zdravím. Z těch nezdvořilých shrnutí si nic nedělejte, navíc některé kolegovy úpravy taky nebyly úplně ideální, tak jsem je vrátil. Přeji hodně zábavy při práci na Wikipedii. Jan.Kamenicek 5. 11. 2009, 17:41 (UTC)

Pomoc s překlady[editovat zdroj]

Dobrý den, četl jsem Vaši nabídku v sekci Pod Lípou. Pokud je Vám jedno, co budete překládat, velmi bych ocenil pomoc při překladu bibliografií (současných) spisovatelů a to zejména anglo-amerického původu či amerických přistěhovalců druhé generace (protože je důvodné podezření, že u nich budou nejlepší informace v angličtině, protože je to jejich přirozený jazyk a tudíž je o nich nejvíce zdrojů). Asi by bylo potřeba trochu koordinace, kdy bych článek doplnil o česká jména titulů a přehled překladů a případně upravil odbornou terminologii. Spolupráci bych si představoval tak, že bychom se domluvili na konkrétním spisovateli a poté, co byste přeložila anglický text, tak já bych upravil odborné drobnosti a rozšířil text o české zdroje. Jsem samozřejmě přístupný diskuzi. Pokud čistě náhodou máte alespoň základní literárněvědné vzdělání (tj. orientujete se v pojmech), pak byl velmi vděčný i za spolupráci v sekci Literatura, která je v tristním stavu. Předem děkuji za opověď. --ThomasMorta 17. 11. 2009, 01:02 (UTC)