Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:Konecnymartin

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

--Horst 21:24, 19. 5. 2007 (UTC)

Zdravím, díky za Vaše články, mám jen malinkou radu, mrkněte do WP:Vzhled a styl, kde najdete užitečné rady jak psát zejména data ve správném tvaru, Jakub Auguston jsem mírně upravil, tak se na to ještě mrkněte. Jestli budete psát ještě o jeho strýci bude třeba vyrobit tzv. rozcestník a současný čl. přesunout, ale s tím Vám samozřejmě může někdo pomoci. Ještě bych zapomněl, na Wikipedii není třeba odřádkovávat pomocí br, stačí nechat volný řádek. Jinak ale na zdejšího nováčka velmi pěkné příspěvky, ještě jednou díky. Hodně dalších takových přeje--Horst 08:22, 20. 5. 2007 (UTC)

Obrázek bez licence[editovat zdroj]

Dobrý den. Díky, že nahráváte na Wikipedii obrázky. Abychom měli jistotu, že je možné je zde použít, je u každého třeba uvádět jeho původ a licenci. Protože obrázky, které tyto údaje postrádají, jsou po týdnu mazány, prosím Vás o doplnění informací v následujících souborech:

Podrobnosti o problematice autorských práv na Wikipedii jsou na stránce Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké dotazy, obraťte se na mne, rád Vám pomohu.

Dále bych se chtěl optat na autorství těchto obrázků. Pouhým scanováním Vám nevznikají autorská práva a nemůžete se prohlásit za autora. Uvádět je třeba skutečného původního autora. Díky. --Tlusťa 09:11, 21. 5. 2007 (UTC)