Diskuse s wikipedistou:Klára Černá

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

--Horst 10:45, 26. 12. 2006 (UTC)

Dobrý den. Díky, že nahráváte na Wikipedii obrázky. Abychom měli jistotu, že je možné je zde použít, je u každého třeba uvádět jeho původ a licenci. Protože obrázky, které tyto údaje postrádají, jsou po týdnu mazány, prosím Vás o doplnění informací v následujícím souboru:

Podrobnosti o problematice autorských práv na Wikipedii jsou na stránce Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké dotazy, obraťte se na mne, rád Vám pomohu. --Zirland 21:51, 8. 1. 2007 (UTC)

Přivítání a prosba[editovat zdroj]

Dobrý den. I já bych Vás chtěla přivítat na wikipedii. Mám velkou radost z Vašich článků o Zanieckim a Thomasovi, ze sociologie toho tady chybí opravdu hromada, takže každá ruka dobrá. Jen bych Vás chtěla ještě poprosit o několik drobností, aby Vaše čánky byly ještě lepší. Pokuste se své články rovnou řadit do kategorií, čímž pomůžete v čtenářům i editorům v orientaci a v rychlém nalezení jiných článků tématicky blízkých. Více se dočtene zde. Můžete se taky podívat, jak jsem kategorizovala Váš článek o Zanieckim [1], abyste příště věděla, jak na to. Dalším vylepšením článku je tzv. interwiki, což jsou odkazy na články v jiných jazykových mutacích wikipedie (více viz Nápověda:Mezijazykové odkazy). Většinou stačí je zkopírovat z anglické verze a do anglického článku zas přidat odkaz na nový český článek.

Děkuji moc a přeji hodně radosti při tvorbě článků. --Madla 14:57, 9. 1. 2007 (UTC)


-děkuji za pomoc a dobré rady.. Koukám, že jsi "hustá žena" - to je fajn. Asi se pokusím se sebou něco udělat :-) (a také rozšířit sociologické vody na Wikipedii) --Klára Černá 08:39, 9. 2. 2007 (UTC)

Dobrý den, koukám na Vaší úpravu článku Kontingenční tabulka a nějak se mi tam nezdá několik věcí.

  • Co to je "log(OR)"? Předpokládám, že to není logaritmus z OR, přičemž OR by podle Vás mělo být (a*d)/(b*c).
  • Co to je "S.E."?
  • Mohla byste se pokusit vysvětlit "(log (OR)- S.E.(log(OR))z(alfa/2); (log (OR)+ S.E.(log(OR))z(alfa/2)"? Co je "z"? Co je "alfa"?
  • Na dalších dvou řádcích je "fi" a "Cramerovo V-", nešlo by to nějak rozvést, dokončit myšlenku nebo aspoň větu?

--Jx 16:20, 9. 2. 2007 (UTC)

--udělám...bohužel jsem nedokončila zamýšlené úpravy...tedy omlouvám se za polovičatost, ale zítra to bude...trochu totož nestíhám. 2hodiny jsem něco psala (škálování) načež jsem omylem zavřela okno...--Klára Černá 17:30, 9. 2. 2007 (UTC)