Diskuse s wikipedistou:Josef.milfait

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

--Kacir 26. 1. 2010, 16:28 (UTC)

Viliam Banič[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Viliam Banič. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů atd. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. --Kacir 26. 1. 2010, 16:28 (UTC)

Libor Rambousek[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Libor Rambousek. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů atd. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. --MiroslavJosef 27. 1. 2010, 09:35 (UTC)

Petr Trapp[editovat zdroj]

Dobrý den, prosím zkuste zkorigovat svůj příspěvek. Zde není možné psát publicistickým ani bloggerským stylem, nemá se používat historický prézens. Vizte Wikipedie:Encyklopedický styl. Díky za pochopení. --Gumruch 15. 8. 2011, 01:40 (UTC)

Roman Hogen[editovat zdroj]

Dobrý den, nechápu, proč jste zrušil mou editaci stránky Roman Hogen? Doplňoval jsem ligovou bilanci. Jediné, co by vám mohlo vadit, je odstranění flagiconů. Pokud je tam chcete mít (podle mne jsou u českých angažmá zbytečné, ale budiž), tak je alespoň udělejte tak, aby nedocházelo k posunu v infoboxu.(Addvisor (diskuse) 11. 6. 2014, 05:03 (UTC)).