Diskuse s wikipedistou:Jaroslav Yari Janík

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Řešení problémů[editovat zdroj]

Vážený kolego, odmazáním mých upozornění problém rozhodně nevyřešíte. Rovněž prosím nemažte podpisy druhých. Zdraví --Gampe 9. 7. 2011, 18:19 (UTC)

Je mi líto že došlo k tomuto trapnému...nebude se opakovat...--Jaroslav Yari Janík 9. 7. 2011, 18:50 (UTC)

Ještě jednou dobrý večer. Já Vás rohzhodně nechci nijak peskovat nebo Vám brát chuť do práce na wikipedii. Právě naopak! Píšete, že se zabýváte středověkem a na tomto poli je tu spousta potřebné práce. Jsou tu ale také určité zásady, pravidla a doporučení. Proto než se pustíte do větších prací, přečtěte si nápovědu, prostudujte si podobné články a pokud byste si s něčím nevěděl rady, zeptejte se ostatních (Wikipedie:Pod lípou, diskusní stránky wikipedistů nebo mail). Hodně zdaru Vám přeje --Gampe 9. 7. 2011, 18:59 (UTC)

Dobrý večer i Vám vlídný Gampe.. Zrovna se snažím zpracovat pro Wiki..určitou decentní formou Stavební vývoj hradů. Na tohle téma jsem ve Wiki..nic konkrétního či detailního nenašel.. Doufám že mi pak ... :)

No to je docela porce. Máme tady takovou vymoženost, zvanou "pískoviště". Můžete si udělat svoje (prostě založíte stránku Wikipedista:Jaroslav Yari Janík/Pískoviště) a tam si můžete nanečisto psát, a až uznáte za vhodné (až je to takové, jaké to chcete mít), přesunete to na skutečný článek. Hodně zdaru! --Gampe 9. 7. 2011, 19:33 (UTC)

Děkuji... Přesně to mám v plánu..--Jaroslav Yari Janík 9. 7. 2011, 19:38 (UTC)