Diskuse s wikipedistou:Janica

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Děkuji Vám za informace v článku Zachraňte Ježíška. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavek na ověřitelnost. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Podzemnik 19. 1. 2009, 09:25 (UTC)

Obrázky bez zdroje[editovat zdroj]

Dobrý den. Díky, že nahráváte na Wikipedii obrázky. Abychom měli jistotu, že je možné je zde použít, je u každého třeba uvádět jeho původ a licenci. Protože obrázky, které tyto údaje postrádají, jsou po týdnu mazány, prosím Vás o doplnění informací v následujících souborech:

Podrobnosti o problematice autorských práv na Wikipedii jsou na stránce Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké dotazy, obraťte se na mne, rád Vám pomohu. --Tlusťa 23. 10. 2009, 08:14 (UTC)

Koukám na Vámi provedené změny. Co Vás vede ke změně licence, když nejste držitelem práv k těm obrázkům? Čili se musí jejich uvolnění do public domain ověřit přes WP:OTRS. --Tlusťa 23. 10. 2009, 15:11 (UTC)
Dobrý den, jsem na wikipedii nová a nevyznám se v tom ještě, proto ty šaraády s licencemi. Všechny tři fotografie, které jsem nahrála jsem dostala k dispozici od autorů k tomu, abych je volně využívala k jejich prezentaci (tedy i zde na wikipedii), ale vůbec tedy nevím, jak to mám teda ozdrojovat...poradíte mi, prosím? Děkuji J. Janica

Odpověděl jsem Vám na Wikipedista:Tlusťa#licence. Další případné dotazy a odpovědi prosím jen tam, ať v tom není zmatek. --Tlusťa 23. 10. 2009, 15:35 (UTC)