Diskuse s wikipedistou:Jan Hynek

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Toš tak ahoj Honzo. Rozhodně jsi udělal dobře a věř mi, že s registrací to je lepší. Ještě by bylo dobré připsat o sobě několik řádek - kdo jsi, co děláš, co tě baví, zajímá, co nemáš rád a tak podobně. Včera jsem už začal dělat tu koordinační chemii, takže se na to můžeme mrknout spolu. No a pokud můžeš, tak si prosím tě pořiď icq, pro vzájemnou komunikaci mezi námi všemi, co jsme byli na chatce by to bylo o hodně lepší. Tak zatím --Ondřej Mangl 07:20, 1. 9. 2007 (UTC)

Koordinační chemie[editovat zdroj]

Ahoj Honzo, měly bychom se nějak sehrát v té koordinační chemii, ať jeden z nás nepíše zbytečně. Do toho článeku o koordinační vazbě co teď píšeš, vypiš všechny teorie koordinační vazby a pokud ti mohu radit, tak to z větší části zkopíruj z těch přípravných textů ke kategorii A a jen to uprav, já k tomu pak dodám obrázky nebo je tam dodej sám, jestli je máš. Jinak na konec do každé nově založené stránky o koordinační chemii napiš [[Kategorie: Koordinační chemie]]. Tím se článek do této kategorie zařadí a jiní uživatelé, tak mohou volně přecházet mezi články a mít přehled o tom, jaké články ke koordinační chemii existují. To názvosloví z koordinačních sloučenin jsem přesunul a upravil - ptal jsem se na to Václava Slováka a on proti tomu nic nemá. Jestli znáš ještě další ligandy, tak je tam doplň, ať jich tam je co nejvíc. Abych nezapomněl, tak až dodělám tenhle článek o názvosloví koordinačních sloučenin, tak budu upravovat článech o ligandech. Zatím se měj --Ondřej Mangl 11:20, 4. 9. 2007 (UTC)


shrnutí[editovat zdroj]

Pro Vaši informaci
Pro Vaši informaci

Dobrý den, díky za Vaše příspěvky. Chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je velmi žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. Umožníte tak snazší dohled nad stránkou posledních změn, ale i budoucí nalezení konkrétní změny v historii článku.

Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. --Zacatecnik 18:27, 2. 10. 2007 (UTC)

PDF Soubor:Ch-tuky02.pdf[editovat zdroj]

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat proč toto řešíme .pdf, vhodnější by bylo to tam přepsat, pokud chcete pomohu Vám. Pokud je ta rovnice známá, tak nejste autor, ale je to dílo, které podle §3 Autorského zákona nepodléhá ochraně. Děkuji za odpověď --Vrbova 14:48, 31. 10. 2007 (UTC)