Diskuse s wikipedistou:Jakub Jandora

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 3 lety od uživatele Jakub Jandora v tématu „Barva ve spreji

Barva ve spreji[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Barva ve spreji. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení.

Wikipedie má být encyklopedie, ne návod k použití. Váš text nemá podobu encyklopedického článku - podívejte se na jiné články a na návody.(např. Nápověda:Jak vytvořit článek) . Zdraví a přeje úspěch --Sokoljan (diskuse) 8. 11. 2020, 17:54 (CET)Odpovědět

Dobrý den, děkuji za vaši zprávu. Jsem tu celkem nový, no sem se těšil jak jsem si to všechno nastudoval, a myslel jsem si jak jsem skvělej.
Jestli bych vás mohl poprosit, můžete být konkrétnější co bych měl přesně upravit? Protože z nápovědy nejsem úplně nejchytřejší.)
Děkuji mockrát --Jakub Jandora (diskuse) 8. 11. 2020, 22:48 (CET)Odpovědět