Diskuse s wikipedistou:Jáchym Vrecion

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 2 lety od uživatele Jáchym Vrecion v tématu „Neviditelní

--Bazi (diskuse) 17. 6. 2021, 12:49 (CEST)Odpovědět

Neviditelní[editovat zdroj]

Dobrý den, díky za zájem o psaní článků na české Wikipedii. Doporučuji pro začátek brzit ve vlastních přesunech a úpravách názvů jiných stránek. Vaše úpravy jsou sporné, a když už, výsledek by měl být dosažen vhodnějšími technickými prostředky. Domníváte-li se, že by se některý článek měl jmenovat jinak, navrhněte jeho přejmenování. Vizte doporučené postupy: Wikipedie:Přejmenování.

Prozatím si nejsem jistý, zda Vámi založený článek Neviditelní (projekt) na Wikipedii obstojí. Avšak dosavadní článek o televizním seriálu Neviditelní kvůli tomu není nutno přesouvat. Vzhledem k tomu, že jde teprve o čerstvě založený projekt, dá se očekávat, že teprve čas ukáže, zda je přinejmenším stejně významný jako ten seriál. Do té doby by měl bohatě postačit odkaz v úvodu článku, není ani nutno zakládat hned rozcestník Neviditelní (rozcestník). --Bazi (diskuse) 17. 6. 2021, 12:54 (CEST)Odpovědět

Dobrý den, Bazi,
jasně, rozumím a děkuji za zprávu a i za editaci. Věřím, že si stránka projektu možná své místo zde obhájí. Pokud ne, věřím, že příští stránka z mé strany bude i více výživná :).
Přeji hezký den a díky moc za trpělivost.
Jách. --Jáchym Vrecion (diskuse) 17. 6. 2021, 13:12 (CEST)Odpovědět