Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:Imotes

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Prosba o pomoc[editovat zdroj]

Ahoj, všiml jsem si, že se zabýváte starověkým Egyptem a žádám Vás o radu. Konkrétně jde o články Chontamentej a Chentiimentiu. Pokud jde o stejného boha, můžete prosím sloučit oba články do jednoho a z méně používaného názvu udělat redirect na ten používanější? Sám se v tématu vůbec neorientuji a nedokážu rozhodnout. Jinak kdyby bylo potřeba poradit s něčím na Wiki, neváhejte se zeptat, rád Vám pomůžu já nebo někdo jiný. Díky moc a pěkný den. Tlusťa 07:59, 12. 9. 2006 (UTC)

diskusní stránky[editovat zdroj]

Prosím, nemažte obsah diskusních stránek, obzvlášť, když se nejedná o vaši diskusní stránku. Děkuji. --Japo ¿ 10:27, 12. 11. 2006 (UTC)

Připojuji se k prosbě Japa a nemažte diskusní stránky. Slouží k redakční práci, například Tlusťova poznámka je dost důležitá. Děkuji za pochopení. --Luděk 10:31, 12. 11. 2006 (UTC)

Hailssa!

Díky za přesunutí článku tam, kam patří, překládal jsem ho z angličtiny. Měl bych jenom takový šťouravý dotaz-jak konkrétně by měl být článek upraven? Díky za odpověď.

Murúg 20:58, 2. 2. 2007 (UTC)

Portál Starověk[editovat zdroj]

Milý kolego, tímto bych Vás chtěl upozornit na mnou založený portál Starověk. Jakákoli Vaše aktivita kolem něj je z mé strany určitě vítána. Díky :-) Na případnou další spolupráci se těší a přeje pěkný den --Mercy 06:51, 21. 6. 2007 (UTC)

Licence obrázku[editovat zdroj]

Dobrý den. Díky, že nahráváte na Wikipedii obrázky. Abychom měli jistotu, že je možné je zde použít, je u každého třeba uvádět jeho původ a licenci. Protože obrázky, které tyto údaje postrádají, jsou po týdnu mazány, prosím Vás o doplnění informací v následujícím souboru:

Podrobnosti o problematice autorských práv na Wikipedii jsou na stránce Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké dotazy, obraťte se na mne, rád Vám pomohu. --Koroner 10:15, 20. 8. 2007 (UTC)