Diskuse s wikipedistou:Harmcz

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 7 lety od uživatele Miďonek v tématu „Obrázky, fotky LZS, ZZS, ...

Dobrý den, děkuji za Vaše příspěvky Wikipedii. Nabízím Vám pár rad k přesouvání stránek:

Tlačítko přesunu ve skryté nabídce
  • Přesuny se provádějí tlačítkem „Přesunout“ v záhlaví stránky (tlačítko se Vám zpřístupní po 4 dnech od registrace). Najedete myší na tu nenápadnou šipku vedle hvězdičky a v rozbalené nabídce kliknete na „Přesunout“ (vizte obrázek vpravo).
  • Nepřesouvejte stránky pouhým překopírováním jejich obsahu do stránky s novým názvem (copy–paste)! Takový přesun se pak musí opravit, protože se při něm nezachovají záznamy z historie úprav, a tím nejsou respektována autorská práva wikipedistů, kteří stránku editovali před Vámi.
  • Chcete-li upozornit ostatní wikipedisty na navrhovaný přesun (třeba se domníváte, že by mohl být sporný), můžete na začátek stránky vložit šablonu {{Přesunout|Nový navrhovaný název}}. Jestliže se po uplynutí přiměřené doby nikdo neozve, můžete přesun provést. V neproblematických případech můžete stránku přesunout ihned, bez návrhu.

Děkuji Vám za pozornost a nyní už můžete s odvahou editovat. S pozdravem --Martin Urbanec (diskuse) 15. 2. 2017, 21:22 (CET)Odpovědět

Obrázky, fotky LZS, ZZS, ...[editovat zdroj]

Ahoj, nenahrávej, prosím, do Wikimedia Commos fotky a obrázky, které nejsou tvoje a nemáš povolení k jejich užití. Třeba tato mapa Rakouska je přímo od ÖAMTC nebo autorem fotky Kryštofa 12 je někdo od Mafry. Nevím, kdo to bude teď řešit, já na to nemám čas ani sílu, ale je to porušení autorských práv a to tady prostě není možné. Ještě bych tě chtěl požádat, abys do těch článků neprocpával pořád ten seznam stanic LZS ve formě obrázku. Není to vůbec vhodné, ta moje předchozí tabulka byla mnohem lepší. Šlo tam velice snadno změnit jakékoliv údaje. U tvého obrázku to prostě nepůjde, ledaže pokaždé nahraješ nový, a to je k ničemu. Někdo někde vymění vrtuli za jinou a ty budeš muset znova nahrávat obrázek se změněnou imatrikulačkou. Jinak díky za novou mapu se stanicemi LZS, ale taky si nejsem jistý, jestli je vhodné mít tam loga těch provozovatelů. Přijde mi to zbytečné a nevím, jestli to není taky v rozporu s autorským právem. Pozjišťuju to. Díky a zdravím na sever. --Miďonek (diskuse) 7. 3. 2017, 23:43 (CET)Odpovědět