Diskuse s wikipedistou:Fachinelli

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Jsem rád, že jste se rozhodl věnovat část svého volného času a přispět do české Wikipedie. Všiml jsem si Vašeho článku Stanislav Lužický. Zde Vás trochu zarmoutím, obsahuje bohužel tak málo informací, že jsem ho navrhl na smazání. Pokud ovšem nějaké relevantní informace doplníte, Váš článek nejspíš smazán nebude, což bych považoval za nejlepší řešení.

Dále prosím o doplnění informace o původu a licenci k Vámi nahranému obrázku Soubor:SŽL 04.jpg. Důvody, proč je žádnoucí tyto údaje uvádět, jsou popsány na stránce Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké pochybnosti, neváhejte se zeptat. Děkuji.

I přes mou kritiku se prosím nenechte znechutit, všichni víme, že žádný učený z nebe nespadl a i mnohem zkušenější wikipedisté se občas dopustí nějakého prohřešku. Takže zkuste s odvahou doplnit věci, které ve Vašich příspěvcích chybí, na případné další nedostatky Vás určitě někdo upozorní a vzájemnou spoluprací se jistě dobereme kvalitních výsledků. --Beren 15:20, 31. 7. 2005 (UTC)

K těmto stránkám jsem se dostal náhodou a to tak, že jsem hledal informace o Stanislavu Lužickém. Vzhledem k tomu, že tu je uvedeno jen několik filmů, ve kterých hrál rozhodl jsem se pro začátek doplnit aspoň jeho fotografii a postupně další informace. Z reakce vidím, že o to nemáte zájem, proto vás prosím o vymazání fotky i mé uživatelské stránky. Děkuji.

Asi jste si tu reakci vysvětlil špatně. Wikipedie se drží poměrně dost přísné politiky dodržování autorského práva. Vaše příspěvky jsou vítány, pokud tuto politiku dodržují. To znamená že je možno zde publikovat jen ta díla, která jsou podle zákona volná, nebo k jejichž publikaci dal autor svolení (to mohou být například Vaše příspěvky).