Diskuse s wikipedistou:EvzenBakule

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Palu 6. 2. 2011, 23:25 (UTC)

Dobrý den, díky za Vaše příspěvky. Chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je nanejvýš žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. A to nejen ti, kteří právě sledují stránku posledních změn, ale i ti, kteří pak někdy v budoucnu budou hledat v historii článku nějakou konkrétní změnu. Když totiž ve shrnutí uvidí, že se Vaše změny týkají něčeho jiného, než co zrovna hledají, nebudou je muset dále zkoumat a ušetří tím tak trochu času. Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. Palu 6. 2. 2011, 23:25 (UTC)

Erik Satie[editovat zdroj]

Dobrý den! Díky za rozšíření článku Erik Satie! K tomu formální poznámka: Odstavce oddělujte prázdným řádkem, znak <br /> se používá jen tam, kde to jinak nejde (infoboxy, přepisy veršů apod.). Jinak Vaše poslední věta v části Dílo mi připadá spíše jako osobní povzdech než informace do encyklopedie a přimlouval bych se za přeformulování. Je sice pravda, že pár taktů z Gymnopédií nebo Gnossiennes je teď v každém druhém filmu, přesto mi připadá, že to snad tak zlé není. Satie ostatně nikdy nebyl a nikdy nebude skladatelem pro masy. S pozdravem --Gampe 15. 2. 2011, 16:15 (UTC)

Díky za další část článku Erik Satie! Opět ale otázka: nedáváte do encyklopedického článku spíše jen určitý názor na interpretaci? Já jsem Satieho klavírní tvorbu slyšel poprvé na nahrávcce: Johannes Cernota plays Erik Satie (JARO 4186-2) a bylo mi hudebníky zdůrazňováno, že Cernota to hraje mimořádně pomalu. Fádní to ale rozhodně nebylo! Osonbně mi to stále připadá jako jedna z nejlepších interpretací, jaké jsem slyšel (ale to je osobní laický názor). Zdraví --Gampe 22. 2. 2011, 16:52 (UTC)

Iszek Baraque[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Iszek Baraque. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů atd. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. S pozdravem --Palu 17. 2. 2011, 10:44 (UTC)

Edgar Mojdl[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Edgar Mojdl. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů atd. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. S pozdravem --Harold 13. 3. 2011, 00:33 (UTC)

Osobní útoky[editovat zdroj]

Dobrý den, zdržte se na Wikipedii osobních útoků [1]. Termíny jako osobní msta či psychopatologie se tu nenosí. --Kacir 15. 3. 2011, 09:00 (UTC)

Dobrý den[editovat zdroj]

Oceňuji Vaši pozitivní snahu a rád bych si popovídal, bohužel ale na své diskusní stránce neodpovídáte. Bývá dobrým zvykem každému na své diskusní stránce nějak odpovědět. Panoramix 17. 3. 2011, 13:43 (UTC)