Diskuse s wikipedistou:Digito~cswiki

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 7 lety od uživatele MichalZobec v tématu „DMG

Dobrý den, nepřidávejte, prosím, do Wikipedie obsah propagačního charakteru nebo odkazy na své soukromé stránky či stránky, se kterými jste spojeni, jako se to stalo v článku Pokladní systém. Wikipedie není prostředkem pro propagaci či reklamu ani pouhou sbírkou externích odkazů. Rozšiřování encyklopedického obsahu je však samozřejmě vítáno. Děkuji za pochopení. --Hynas (diskuse) 8. 5. 2012, 08:02 (UTC)

Dobrý den, reaguji na Váš e-mail - diskuze zde je mi příjemnější. Pokud chcete ocitovat zdroje, citujte prosím přímo v textu, nápovědu naleznete například zde. Nevidím ale důvod, proč k článku Pokladní systémy neuveřejnit nějaké citace například z [1] a podobných serverů, ale stránky komerčních subjektů a firem. Takovéto jednání pak chtě nechtě vypadá zaujatě.--Hynas (diskuse) 14. 5. 2012, 19:54 (UTC)

Váš účet bude přejmenován[editovat zdroj]

17. 3. 2015, 23:28 (CET)

Přejmenováno[editovat zdroj]

19. 4. 2015, 04:58 (CEST)

DMG (Herbie Humus & Miky Znebedar)[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku DMG (Herbie Humus & Miky Znebedar). Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Jana Lánová (diskuse) 21. 3. 2016, 12:26 (CET)Odpovědět

DMG[editovat zdroj]

Dobrý den,

vaše změny jsem zrušil protože DMG je obecně známý pojem pro souborový formát. Úprava, nebo vytvoření rozcestníku se neprovádí způsobem jak jste dělal vy, ale založením rozcestníku a vložením odkazů na rozcestník do dotčených článků.

--MichalZobec (diskuse) 17. 5. 2016, 22:51 (CEST)Odpovědět

Dobrý den. Ale vy jste smazal i ten rozcestník. Můžete ho tam prosím vrátit? Děkuji moc.

Rozcestník se vkládá do rozcestníku, četl jste si vůbec ten článek o rozcestnících? Kolega tuto situaci vyřešil s pomocí šablony Možná hledáte. Pokud chcete vytvořit přímo rozcestník, obvykle se to dělá s pomocí nového samostatného článku DMG (rozcestník), který k tomu účelu bude přímo sloužit, ale v tomto směru bych zatím počkal jak dopadne váš článek o DMG (Herbie Humus & Miky Znebedar), protože pak by byl rozcestník s odkazem na jediný článek zbytečný. --MichalZobec (diskuse) 18. 5. 2016, 15:40 (CEST)Odpovědět