Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:Danielr

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Přeji Vám pěkný den a těším se na Vaše další příspěvky! -- Mercy (|) 28. 2. 2009, 19:16 (UTC)

vyznamnost[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Komenium. Bohužel předmět článku zatím nesplňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámeni, rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. --Vrba 1. 3. 2009, 11:25 (UTC)

PS:Clanky zde nepodepisujeme

vyznamnost[editovat zdroj]

Asi jsem nepochopil dodatek Wikipedisty Vrby, ale najit si v encyklopedii slovo, se kterym se v beznem zivote muzeme cas od casu setkat a hledame k nemu spravne objasneni je snad prave ucelem encyklopedie.

Navic v pravidlech Wikipedie se pise: "Subjekt je významný, pokud je předmětem vícera netriviálních publikovaných prací, jejichž zdroje jsou nezávislé na subjektu samotném."

Mozna, ze zde delaji spravce lide, kteri se potrebuji zviditelnit a jine moznosti nez polemizovani nemaji.


--Vrba 1. 3. 2009, 13:19 (UTC) Jiste, proto je na autorovi prispevku, aby vyznamnost dokazal, pokud ty zdroje existuji, neni preci problem je do clanku dodat, ja si myslim, ze neexistuji. Dodatek se tyka toho, ze se autor do clanku podepsal. Ad zviditelnovani, ano to bude tim, sice nevim jak to souvisi s pravy spravce, ale to nevadi. --Vrba 1. 3. 2009, 13:19 (UTC)

--DANIELR 1. 3. 2009, 14:08 (UTC): Odkazovat se na stare slovniky v tistene podobe je hloupe. Publikoval jsem nekolik clanku jako anonym bez prihlaseni a bez problemu a jakmile neco podepisi, tak se rika, ze se ozve potrefena husa. Kazdopadne je v clanku odkazu dost a z logiky textu plyne vyznamnost. Nicmene dalsi prispevky uz budu delat opet jako anonym bez prihlaseni, abych nedaval sanci stupidni diskusi.

--Vrba 1. 3. 2009, 14:20 (UTC)To nema vliv. Proste ja mam u tohohle pocit, ze to neni vyznamne, to preci neni nic proti Vam, treba je to moje neznalost, dejte ty odkazy, kde se o tom netrivialne pise a je to. Me kdyz nekdo pozada o doplneni cehokoli, tak se snazim, jsme lide omylni, ale preci zadost o zdrje neni nic spatneho. Z logiky textu vyznamnost nikdy neplyne, ta plyne z tech odkazu, samozrejme kdyz popisete Karel IV, tak vim ze je vyznamny u tohohle to proste nevim. Berte to tak, ze mam treba mensi chapavost, enc se pise i pro nas pomalejsi.