Diskuse s wikipedistou:CzechMusicman

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

--MiroslavJosef 10. 7. 2009, 14:54 (UTC)

Používejte prosím tlačítko Ukázat náhled a shrnutí editace[editovat zdroj]

Dobrý den! Děkuji za Vaše příspěvky do Wikipedie. Zároveň Vás však prosím o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak bude článek vypadat po Vašich úpravách, ale nic se nezapisuje do historie článku ani do seznamu posledních změn. Stránka posledních změn je pro wikipedisty velmi důležitá, jelikož se na ní zobrazují veškeré změny ve Wikipedii. Při častém ukládání jednoho článku jednou osobou se poslední změnyhistorie článku zbytečně přeplňují a znepřehledňují.

Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, zadejte do pole Shrnutí stručný popis Vámi provedených změn a změny uložte. Uložením zároveň dáváte najevo, že další změny v nejbližších okamžicích neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou na článek vrhnout, opravit překlepy či jej doplnit. V případě častého ukládání hrozí riziko, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Díky moc za pochopení. S přáním pěkného dne -- Mercy (|) 17. 7. 2009, 11:15 (UTC)

Prosím, věnujte pozornost předchozímu upozornění, že máte – namísto častého ukládání stránky – používat tlačítko Ukázat náhled. Neberte to na lehkou váhu. Důvody, proč se má tlačítko používat, máte uvedeny výše. Věřím, že pochopíte důležitost používání tohoto tlačítka. Děkuji za pochopení.--Horst 6. 8. 2009, 07:09 (UTC)
Opravdu, prosím, používej náhled. V opačném případě zahlcuješ seznam posledních změn. Vše potřebné máš uvedeno nahoře. A odpověz mi, prosím, abych věděl, že svou diskuzi čteš. :-) --Thovt 12. 8. 2009, 08:08 (UTC)

Hannah Montana[editovat zdroj]

Ahoj. Prosím tě, nezakládej články typu Epizody Hannah Montana (Série X). Je to zcela zbytečné, když existuje Seznam epizod seriálu Hannah Montana. Díky. --Harold 17. 8. 2009, 16:05 (UTC)

Opatrně se šablonami[editovat zdroj]

Ahoj, při úpravě šablon buď prosím opatrnější. Tímto si poškodil všechny výskyty dané šablony ve článcích. Pokud chceš vytvořit novou verzi šablony, zkus to třeba na stránce Šablona:Test. Díky za pochopení. S pozdravem --Mercy 29. 11. 2009, 19:51 (UTC)

STOP Přestaňte prosím odstraňovat obsah ze stránek Wikipedie, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Děkujeme za pochopení.

Kirk 30. 12. 2009, 14:51 (UTC)