Diskuse s wikipedistou:Bonnifac

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 7 lety od uživatele Nadvšenec v tématu „Nováček

Přeji Vám pěkný den a těším se na Vaše další příspěvky! -- Mercy (|) 2. 8. 2009, 08:43 (UTC)


Ahoj, chci se zeptat na základě této editace, jestli je možné nastavit parametr jména v jednom řádku přímo v infoboxu Fakulta VŠ? Pokud to lze, pak prosím o příslušnou editaci. Díky. --Kacir 14. 1. 2010, 02:56 (UTC)

  • Ano, uvazoval jsem i nad tim.. protoze tituly jsou vele dulezite ;). Ale chuti mi ubral vzhled sablony, rad bych v ni nekdy udelal vice zmen. Treba neni prodekan jako prodekan (meli by se dat doplnovat oblasti, ve kterych pusobi), nebo ten barevny nadpisek ja ve FF nevidim centrovany. Mas dalsi napady? --Bonnifac 14. 1. 2010, 17:50 (UTC)
Dle mého názoru stačí jen "proděkan", pokud se ovšem vymyslí nějaká elegantní varianta, ve které nebude dlouhý celý název funkce na obtíž, tak nejsem proti. Problém je definovat jednotlivé "obecné zaměření" proděkanů přímo v šabloně, protože jednotlivé fakulty se často liší v tomto pojmenování. Popisek není centrovaný? Aha, tak to jsem nevěděl, v IE8 centrovaný je. Tituly se u jmen vedení fakult uvádí, možná by bylo vhodné zmenšit velikost písma jako je tomu např. v infoboxu tenista. --Kacir 14. 1. 2010, 18:36 (UTC)

Poděkování[editovat zdroj]

Dobrý den, rád bych vám poděkoval za korekce v šabloně {{Mapa Evropy}}. Zvláště za ten obrázek v odkazu.--kuvaly|d|p| 25. 2. 2010, 15:54 (UTC)

Rado se stalo, prijde mi fascinujici a byl jsem zvedav, kde bude pouzita. Prave na konci clanku o statech mi prijde velice dobre navigujici. --Bonnifac 27. 2. 2010, 12:48 (UTC)

Nováček[editovat zdroj]