Diskuse s wikipedistou:Biedronka CZ

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 8 lety od uživatele Rosičák v tématu „Revize opatření

Blok za porušení opatření[editovat zdroj]

Vážený kolego, vzhledem k opakovanému porušování opatření "Zákaz osobních útoků nebo nezdvořilostí pro uživatele Biedronka CZ" (viz Wikipedie:Žádost o opatření/Biedronka CZ), posledně zde, předtím zde, jsem nucen uvést uvalené opatření v účinnost. Vzhledem k tomu, že jste v předchozím týdnu na toto byl již jednou bez blokování upozorněn, mi přijde, že dané opatření vlastně ani neberete na zřetel, a proto jsem se rozhodl uplatnit ho v jeho nejpřísnější možné verzi, tedy poprvé dvouměsíční blok. Doufám, že Vás to přiměje svoje diskusní příspěvky propříště významně zlepšit. S pozdravem --Mates (diskuse) 24. 4. 2014, 12:26 (UTC)

Čau Biedronka[editovat zdroj]

Čau Biedronka, to kam si se dostal je neoficiálni ban (tenhle nesmysl existuje jen na enwiki) to znamena vyloučeni z Wikikomunity. Všimni si že všechny tvoje zištěne editace su rychle revertovany, je to prostě taktika jak editora vypudit z Wikipedie.
Problem neni v tom že ty prosazuješ něco inačiho, problem je v tom že při tom někoho uraziš, a to že si vyznamny editor tě neomlouva. Jen parkrat sem měl chuť někoho tu na cswiki pořadně z****t, ale věděl sem že se to nevyplati. Mnohem vic mi fungovala taktika toho drugiho umlatit argumentama a donekonečna mu psat na diskuzi, že to co děla je špatně, ono tak pak dotyčnyho přestalo bavit a přestal mi vrtat do článku.
Měl si hodně šanci, narozdil ode mě na enwiki, gde my nedali ani jednu jedinu šanci. Bohužel si ti všechny šance promarnil. Na tvym mistě bych nějaku dobu uplně přestal chodit na Wikipedii a za několik měsicu bych požadal o odblokovani. Myslim to s tebou dobře.--Toмa646 (diskuse) 9. 5. 2014, 11:39 (UTC)
Tim že budeš loutkařit a furt se sem vracet abys ukazal že nejsi špatny a obhajil se si nepomužeš. Sice nejsme na enwiki, ale jak to vypada, tak todle ti nevyjde asi ani tady. Mimochodem muj přiběh je dost podobny tomu tvemu, akorat s tim rozdilem, že je to na enwiki. Gdyby tě to zajimalo, tak si to mužeš samozřejmě přečist.--Toмa646 (diskuse) 9. 5. 2014, 11:46 (UTC)
A hlavně si dej hodně pozor, aby se z tebe nestal WikiHobo jako ze mě na enwiki (ja tam posledni šanci nedostal a ani asi nigdy nedostanu, takže tam mi je všechno uplně jedno). Ono to k tomu neuvěřitelně svadí, ale dokud maš šanci tak by ses měl aspoň chovat podle pravidel (když odečtu loutkaření). Pak bys to měl mnohem horši.--Toмa646 (diskuse) 9. 5. 2014, 12:11 (UTC)

Osobně se divím, že se vám ta dobrovolně přijatá role obtížného hmyzu tak líbí. Vojtěch Zavadil (diskuse) 2. 6. 2014, 18:48 (UTC)

Revize opatření[editovat zdroj]

Zdravím. Vzhledem, že se Vás záležitost výsostně týká, máte právo se k tomu vyjádřit. --Rosičák (diskuse) 6. 3. 2016, 19:37 (CET).Odpovědět