Diskuse s wikipedistou:Betlenjar

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

S pozdravem ♥ K123456  13. 7. 2012, 10:56 (UTC)

Tenisové články[editovat zdroj]

Ahoj, díky za kvalitní rozšíření článku Anny Tatišviliové. věnuji se zde tenisu, takže budeš-li něco potřebovat, neváhej se na mě obrátit.

K ulehčení práce jsem vytvořil vzory článků tenistů ženy a muži. Po jejich editaci stačí obsah zkopírovat a přenést do článků (odstranit "nowiki" z úvodu a konce) a doplnit potřebné informace.

Jen několik informací: velikost písma legendy je maximálně 100 % (Wiki jako encyklopedie by měla mít jednotný styl, používáme 97 %); pokud se tabulka výsledků finále turnajů vlevo nevejde pod infobox, ale má ho vpravo, snažím se minimalizovat sekce (i zkrácením jmen), vhodné je neuvádět "Stav", aby se obsah vešel do co nejméně řádek. Existuje také šablona {{Nowrap|Anna Tatišviliová}}, která umožní udržet obsah „rozbalený“ –v jediné řádce článku.

Zdraví.--Kacir 2. 9. 2012, 11:10 (UTC)

Ahoj, díky za nové články. Přidávej i externí odkaz na Fed Cup ({{FedCupplayerlink|id=}}), číslo v šabloně je vždy stejné jako u ext. odkazu na ITF. Snažím se, aby měly články jednotný vzhled, což činíš. Můžeš do úvodu ještě doplňovat počet titulů, žebříčková maxima a účast ve Fed Cupu. K tomu, jak jsem psal výše, lze jen zkopírovat kostru článku a přebytečné věci smazat (z úvodu a konce "nowiki"). Je dobré zakládat přesměrování Xenia Lykina, Lindsay Lee-Waters.
Pro zvýraznění odkazů na rozcestníky a opravu přesměrování jmen doporučuji zapnout udělátko na Speciální:Nastavení#mw-prefsection-gadgets ("Zvýrazňovat odkazy na rozcestníky" a „Zvýrazňovat přesměrování“), odkazy na rozcestníky jsou pak podbarveny zeleně a přesměrování růžově.
Zdraví. --Kacir 2. 5. 2014, 16:43 (UTC)

Poznámky k rozšíření:

  • nevytvářej prázdné sekce (nadpis a pod ním prázdný oddíl), můžeš oddíl zakomentovat <!-- Reference -->, ale prázdné sekce by neměl článek obsahovat,
  • pokud není fotka, pak opět zakomentuj nebo odstraň šablonu Commonscat, jinak odkazuje na neexistující kategorii.--Kacir 2. 5. 2014, 21:55 (UTC)

Jen upozorňuji, že je vhodné také aktualizovat a uzavřít založené články. Měj se.--Kacir 13. 5. 2014, 18:25 (UTC)