Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:AudreyGH

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Děkuji Vám za informace v článku Andy Zelary. Bohužel obsahuje text, který není v českém jazyce a je nutno ho přeložit. Pokuste se prosím přeložit alespoň část textu tvořícího ucelený článek. Po týdnu se rozhodneme, zda nepřeložené části takového článku úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení.


Thank you for adding the article Andy Zelary. Unfortunately, the text is not in the Czech language and must be translated. Please try to translate at least part of the text; after one week, a decision will be made whether to keep or delete the untranslated sections. Also, please do not use automated translations, since they are often of poor quality. Thank you for your understanding. --RomanM82 (diskuse) 12. 8. 2013, 20:13 (UTC)

Dekuji velice za upozorneni, pokusim se. Chtela jsem se zeptat, jak udelat na pravo odstavec, kde je fotka, nahore se jmenem a dole s datumem narozenim, povolanim a odkdy se zacalo pracovat, jak to muzu videt na jinych stranach. viz. : http://cs.wikipedia.org/wiki/Leonardo_DiCaprio , vite co myslim?? Dekuji mnohokrat.

To napravo je tzv. infobox, k jeho vytvoření slouží Šablona:Infobox Herec. Text šablony jednoduše zkopírujte do článku, nejlépe na úplný začátek. Poté doplňte potřebné parametry (nemusí být vyplněny všechny). --RomanM82 (diskuse) 12. 8. 2013, 20:52 (UTC)


Dekuji, co rikate na preklad a na vzhled stranky? Kdyztak to jeste poupravte, jak to pujde nebo nevim jak odebrat nad fotkou [[File: |220px|alt=]].. Dekuji.

Dobry den, potrebovala bych pomoct, vcera jsem se s timto clankem prekladala a muzete videt, ze peclive a navic je tam uvedeno nekolik zdroju, CSFd, Filmova databaze a mnohem vic, ktere podlehaji prislusne kontrole, z jinych stranek na Wiki, jsem videla, ze v poradku staci tyhle dva odkazy. A ted my nekdo pise, ze to nesplnuje neco.. Nemohl by jste se na to podivat a kdyztak doplnit do clanku, co podle nich postrada.. Budu Vam velice vdecna, kdyz jste mi pomohl vcera. Je opravdu malo lidi, kteri misto aby pomohli, jen zbytecne kecaji nejake pravdila a řady a dusledek a reseni nehledaji. Dekuji mnohokrat.RomanM82

Andy Zelary[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Andy Zelary. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Tlusťa 13. 8. 2013, 07:48 (UTC)


v Externí odkazy mate dost stranek, ktera se daji pouzit jako zdroj. A vcera vecer mi tento clanek byl schvalen, tak nechapu tohle?? Budu vdecna spis za Vasi pomoct nez bezpredmetou kritiku. A videla jsem mnoho stranek, kde stacilo IMDB a Filmova databaze. Takze to by jste tam mohl doplnit, jeslti to nema byt v Externich odkazech, Dekuji. -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) AudreyGH (diskusepříspěvky)

Musí jít o nezávislé a netriviální zdroje, ne triviální zmínky v databázích, které navíc ve vetšině případů nic neobsahují. Ani dle oborových kritérií osoba významná není. PR je prostě potřeba dělat jinde než na Wikipedii. --Tlusťa 13. 8. 2013, 08:07 (UTC)

Ja ti dam PR, co je tohle? http://cs.wikipedia.org/wiki/Ane%C5%BEka_Pohorsk%C3%A1 ?? Tak si to najdete!! Jste spravce, tak to udelej te! Vsechno jde, kdyz se chce! A pokud nechcete, tak me odkazte k nekomu jinemu.-- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) AudreyGH (diskusepříspěvky)

Velice bych ocenil, kdyby ses (když už si tykáme) nepodepisoval mým nickem. Dodávat zdroje je věcí vkladatele a jestli existuje článek, který podmínky významnosti nesplňuje, není to samozřejmě důvod k tomu, zakládat další. --Tlusťa 13. 8. 2013, 08:26 (UTC)

Aha, to jsem nevedela, myslela jsem, ze to tam musi byt, aby jste si to precetl. Mohl by jste mi dat vas e-mail nebo neco, kde by jste mi mohl pomoct zformulovat clanek a poradit, aby to vyhovovalo tomuhle diktatu. Ptz. jsem si procitala stranky s vyznamnosti a je to dosti sporne a ne zcela prokazatelne, takze by jsme se meli radci domluvit, nez budete kazit moou praci. ja jsem to totiz musela prelozit a jeste jsem dopnila fotky, ktery Vy jste smazal. Dekuji.-- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) AudreyGH (diskusepříspěvky)

Žádné fotografie jsem nesmazal, to se musíte obrátit na správce na Commons. Pro zachování článku, je třeba doložit významnost – tedy především (jak jsem již psal) nezávislé a netriviální zdroje. U herců například kritiky, ocenění, nezávisle publikované žovotopisy... Namátkou – dobrým příkladem je například Josef Abrhám. Mailem to není třeba řešit, pokud se budete chtít na něco optat, pište zde a já odpovím. Protože máte stále problém s podpisem, drobná rada: vlastní podpis vytvoříte tak, že napíšete ~~~~, případně lze použít ikonku s tužkou nahoře v liště nad editačním oknem. --Tlusťa 13. 8. 2013, 08:54 (UTC)

To je zajimavy, ja se nestacim divit, ono tech nevyhovujich stranek je vic skoro nulovymi informacemi a to nikdo nevidi. http://cs.wikipedia.org/wiki/Tom%C3%A1%C5%A1_Materna Ale, ze ja sem se psala cele hodiny s clankem o cloveku, ktereho sice neznam, ale kdyz se nekdo z CR dostane do Uk do filmu, to je co rict. A me to hned stopnete. Tak se podivej te na internet a urcite najdete nejake odkazy. To proste, musi jit. TO mi nerikejte!! Ja se jenom ptam, proc zrovna u me ste tu vyjimku neudelal? Staci se podivat na google a neco teda doplnit, ale Vy my asi nechcete pomoct!! Nebo zacnete smazavat VSECHNY nevyhovujici stranky a ne jenom nejake a nebo mi pomozte! Dekuji.-- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) AudreyGH (diskusepříspěvky)

Já nedělám žádné výjimky nebo něco podobného. Prostě jsem si tohoto článku náhodou všiml, protože byl již jednou pro nevýznamnost smazán. Rád bych Vám pomohl, ale žádné netriviální a nezávislé články jsem bohužel nenalezl. --Tlusťa 13. 8. 2013, 09:20 (UTC)

a co na filmer o filmu Diana, nebo filmsever, Kritiky a recenze filmů - filmy herce - Andy Zelary - ČSKR.. to my chcete rict, ze to nevypovida nic?? Nebo musi mit clanek v Blesku nebo v tomto.. Tam u techto nejsou zadne iformace. TO my chcte rict, ze proste kdyz si toho nekdo nevsimne, tak to ma volno!! Prosim?? Ja si myslim, ze se snazime o stejnou vec, aby se sirili kvalitni informace, a musite uznat ze myslenkovou vyznamnost, ktera je nevyvratitelna i na interntu to splnuje! Neni to zadny PR, to bych totiz mela zelenou hned, bez enjakych diskuzi, to si nebudem nalhavat.. Takze, jde o to jak se rozhodnete hlavne nejaky spravce!! TO je cely..

http://cs.wikipedia.org/wiki/Eva_Jen%C3%AD%C4%8Dkov%C3%A1 tady taky?? si asi ze me delate srandu ne?? tak ja ten clanek zmensim aby to bylo jak o nicha budeto!! coo? Maji tam uplne stejne odkazy jak ja a jsou v klidu a urcite bych jich nasla tech stranek do 10. Tak co my tady budete vykaldat?

Ano, čeho si nikdo nevšimne, má tu volno. Jak byste to jinak chtěla udělat? Všichni tu jsme dobrovolně a ve svém volném čase. I správci. --Uacs451 (diskuse) 13. 8. 2013, 09:43 (UTC)
Asi jste mi nerozumněla. Já netvrdím, že všechny články zde jsou v pořádku, dokonce tvrdím opak. Ale není to důvodem zakládat další takové podobné, je to důvod s těmi nevyhovujícími něco udělat. Jako každý editor, i Vy je můžete buď doplnit nebo označit jako nevyhovující. --Tlusťa 13. 8. 2013, 09:47 (UTC)

Tak potom vase argumenty jsou neodpostatnene, ano bohuzel jste tu ve volnu, tak bud budete merit kazdemu stejnym metrem nebo to proste tak bude. Tak jsem to zmensila a upravila, jak to maji ostanich 20 a neli vic na wikipedii..!! A myslim, ze najdu toho jeste vic, takze! Doufam, ze my vyjdete vstrict nebo budete muset mazat to co Vam najdu, ze nesplnuje zdroje,jak vy to citite a promaze se polovina ceskych hercu!.

tak jako proc uz tam nemaji ty lidi,co jsem Vam poslala taky to co muj clanek?? tak to udelejte, nebo budu mit znacny dojem, ze proste je to diskriminace a klidne se uz obratim na prislusne urady, ptz. ted jste to i sam napsal!!!

Zpochybnění významnosti[editovat zdroj]

Dobrý den, pokud vkládáte do článků šablonu zpochybňující encyklopedickou významnost tak jako dnes (Eva Jeníčková, Tomáš Materna, Anežka Pohorská, Lukáš Bech, Yemi A.D., Jan Cina), postupujte prosím podle návodu obsaženého v šabloně: Vyhledejte v historii článku autora tohoto textu a na jeho diskusní stránku vložte šablonu. Neinformujete-li autora článku, je takový postup nekorektní a nekolegiální. Děkuji za pochopení. --Bazi (diskuse) 13. 8. 2013, 17:43 (UTC)