Diskuse s wikipedistou:Atahualpa

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Děkuji Vám za informace v článku Socialistická Solidarita. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Faigl.ladislav 30. 8. 2008, 11:12 (UTC)

Děkuji Vám za první informace v článku Socialistická organizace pracujících. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení.--H11 31. 8. 2008, 14:29 (UTC)

Děkuji Vám za informace v článku Socialistický kruh. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavek na ověřitelnost. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --H11 31. 8. 2008, 14:32 (UTC)

Komunismus[editovat zdroj]

Pane kolego, pojďte místo revertací o znění věty diskutovat, založil jsem na diskusní stránce článku komunismus k tomu účelu novou sekci, můžete tam umístit své vysvětlení. Zdravím,--Ioannes Pragensis 5. 9. 2008, 11:58 (UTC)