Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:Arnizoom

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Nesmysly v Microsoft Windows[editovat zdroj]

Vaše úpravy v článku Microsoft Windows neodpovídají realitě. Měl byste vrátit stránku do původní podoby. --Milan Keršláger (diskuse) 28. 10. 2012, 16:59 (UTC)

Článek jsem přepsal. Byl bych rád, kdybyste dělal úpravy až ve chvíli, kdy si nastudujete problematiku, protože pak matete mnoho lidí. --Milan Keršláger (diskuse) 28. 10. 2012, 17:37 (UTC)
Nejsou Windows jako Windows. Je mezi nimi potřeba rozlišit, protože Wikipedie není prodejní pult, nýbrž encyklopedie. Vaše příspěvky do Wikipedie jsou jistě záslužné, avšak překlad z anglické verze, která může relevantní informace postrádat, záslužný bohužel není. Neodvolávejte se prosím na tříhodinovou práci, odvolávejte se na zdroje a to, jak problematice rozumíte (ušetříte si zbytečnou práci). Odstranil jsem informace (neúplnou tabulku), protože Windows NT má svoji stránku a ve Wikipedii není žádoucí informace duplikovat. Informaci o Windows 2000 a Windows ME jsem odstranil proto, že jste propojil nepropojitelné a vás text byl pouze o subjektivních a neověřitelných věcech („...nebyl úspěšný, protože se stále porouchával“, „Windows ME je všeobecně známý jako nejhorší Windows vůbec“ a podobně). --Milan Keršláger (diskuse) 29. 10. 2012, 08:31 (UTC)
BTW: Windows pro DOS nemají samostatnou stránku ani v anglické Wikipedii. Proto je článek zdánlivě asymetrický. Ale můžete to změnit (tj. anglický článek napsat). Bylo by to je dobře, protože ostatní rodiny ho mají. --Milan Keršláger (diskuse) 29. 10. 2012, 08:41 (UTC)

Vítejte[editovat zdroj]

--Mario7 (diskuse) 30. 6. 2013, 22:39 (UTC)