Diskuse s wikipedistou:Anajij

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 5 měsíci od uživatele Anajij

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Asociace učitelů angličtiny České republiky. Bohužel obsahuje text, který není v českém jazyce a je nutno ho přeložit, nebo strojově přeložený text, který vyžaduje důkladnou jazykovou korekturu. Pokuste se prosím přeložit alespoň část textu, jež by tvořila ucelený článek. Po týdnu se rozhodneme, zda neupravené části takového článku úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení.


Hello, thank you for adding the article Asociace učitelů angličtiny České republiky. Unfortunately, the text is not in the Czech language and must be translated. Please try to translate at least part of the text; after one week, a decision will be made whether to keep or delete the untranslated sections. Also, please do not use automated translations, since they are often of poor quality. Thank you for your understanding.

+

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Asociace učitelů angličtiny České republiky. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Horst (diskuse) 10. 12. 2023, 22:21 (CET)Odpovědět

Dobrý den,
AUA ČR je významnou asociací učitelů angličtiny. Odkaz na web mšmt je v textu.
Protože spolupracuje na mezinárodní úrovni, bylo by vhodné, aby text byl nejen strojově překládaný, ale také správně v angličtině. Strojový překlad je stále velmi krkolomný a u asociace, která se zabývá výukou cizích jazyků by byl asi i deonestující.
Nemám zkušenost, jak přidat na stránu text český. Založí se nová stránka?
Díky za tip! --Anajij (diskuse) 10. 12. 2023, 22:30 (CET)Odpovědět
PS: Jaroslav Peprník je čestným členem asociace = další odkaz. --Anajij (diskuse) 10. 12. 2023, 22:31 (CET)Odpovědět

Zde je česká verze Wikipedie, tzn články tu musí být pouze česky, text přidáte do té odkazované stránky stejně jako jste ho vkládal/a, rozhodně ho nezakládejte někde jinde znovu. Nejdůležitější z hlediska významnosti jsou minimálně dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje, ty je třeba uvést, co a jak se dočtete v tom odkazu. Smaozřejmě Vám s tím může kdokoliv ze zdejších kolegů včetně mě pomoci.--Horst (diskuse) 10. 12. 2023, 22:36 (CET)Odpovědět

OK. A jak se dá přidat do anglické verze anglický text? --Anajij (diskuse) 10. 12. 2023, 22:47 (CET)Odpovědět