Diskuse s wikipedistou:Ada001

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Vážený příteli, vítejte k nám do Wikipedie. Máme tu však malý problém se jménem Vašeho uživatelského konta. Přihlásil jste se jako Wikipedista:Nemcour, přičemž již delší dobu je zde přihlášen Wikipedista:Němčour, což se liší pouze nepatrně diakritikou, a bylo by možné že dojde k záměně či iritacím. Rád bych Vás proto požádal o vyjití nám vsříc - prosím přihlašte se ještě jednou pod jiným jménem a dejte mi prosím na této stránce Wikipedista diskuse:-jkb- vědět, abych zde toto mohl smazat. Děkuji za pochopení, -jkb- 13:08, 8 listopad 2005 (UTC)

Zdravím. Připojuji se k výše uvedené prosbě, vymyslete si jiné uživatelské jméno a já Vás přejmenuji, čímž Vám zůstanou zachovány dosavadní editace (budou připsány pod nové jméno). Jak to funguje, je napsáno na Wikipedie:Uživatelské jméno#Změna uživatelského jména. --Luděk 18:39, 12. 3. 2007 (UTC)


Vkládání podpisu

Díky za Vaše příspěvky. Chci však upozornit na jednu zvyklost. Zatímco do článků podpis zásadně nevkládáme, protože úpravy se mohou týkat různých částí článků, tak u diskusních příspěvků (což jsou de facto redakční porady, nikoliv chatovací fóra) hovoříme za sebe a objasňujeme své názory na pojetí článku, případně klademe dotazy, co nám není jasné, a proto je nutné své příspěvky podepisovat. Podepisovat by se měli i nezaregistrovaní přispěvatelé, místo podpisu se automaticky vloží IP adresa a datum. Podepsat se můžete tak, že napíšete čtyři vlnovky ~~~~, nebo kliknete na příslušnou ikonku z panelu nástrojů nad editačním okénkem. Děkuji za pochopení. --Luděk 19:03, 12. 3. 2007 (UTC)

Subpahýl - Guidon[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Guidon. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. -- Jagro 12. 9. 2008, 22:42 (UTC)

Kostel Nanebevzetí Panny Marie (Postoloprty)[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Kostel Nanebevzetí Panny Marie (Postoloprty), a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Harold 6. 11. 2010, 18:26 (UTC)