Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:Achilles~cswiki

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Vítám v české Wikipedii. Díky, že experimentujete s Wikipedií. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte laskavě pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete něco dozvědět o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Wikipedie:Vítejte ve Wikipedii. Děkujeme. --Luděk 08:44, 23. 1. 2007 (UTC)

Aha, Vy se snažíte napsat článek Ageratum haustonianum po částech. Zkuste se podívat na článek Lilek potměchuť a zkuste napsat úvodní odstavec v obdobném stylu. Toho infoboxu vpravo si případně nemusíte všímat, to odkoukáte později, jak se dělá. Ale hlavně prosím: neukládejte článek po každých dvou přidaných slovech, používejte tlačítko "Ukázat náhled" a teprve až budete mít pocit, že během pár hodin nic nového do článku nepřidáte, tak článek uložte. --Luděk 08:50, 23. 1. 2007 (UTC)

Hmm - já teď přidal označení, že je článek ještě příliš krátký. Z toho si ale také nic moc nedělejte - pokud jej do týdne trochu rozšíříte, bude toto upozornění bezpředmětné. --Postrach 09:09, 23. 1. 2007 (UTC)


Ale abychom jen nepeskovali: zde máte malý uvítací letáček s odkazy na nápovědy:

Váš účet bude přejmenován[editovat zdroj]

17. 3. 2015, 23:21 (CET)

Přejmenováno[editovat zdroj]

19. 4. 2015, 04:52 (CEST)