Diskuse s wikipedistou:Abraka

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

This blocked user is asking that his or her block be reviewed:

IP adresa[editovat zdroj]

Dobrý den, dostalo se mi na vědomí, že máte problémy se zablokovanou IP adresou. Bohužel ji v tuto chvíli nemůžu odblokovat, protože byla v minulosti často zneužívána k vandalismu a jiným nekalým aktivitám a k jejímu odblokování bych potřeboval souhlas blokujícího kolegy stewarda. Ještě bych se chtěl zeptat, zda se jedná o statickou adresu nebo dynamickou. Pokud by se jednalo o dynamicky přidělovanou adresu, tak by odblokování bylo možné. -- Tento nepodepsaný komentář přidal uživatel Mercy (diskusepříspěvky)


Dobrý den, děkuji za zprávu. Používám předplacený internet a wikipedista Kylu mi potvrdil, že toto může být ten problém. Moje IP adresa je myslím statická - od asi října kdy jsem ten 3G internet začal používat je pořád stejná. Btw: není mi proces toho odblokování moc jasný. Dejte mi prosím vědět jak mám postupovat dál. Děkuji. -- Tento nepodepsaný komentář přidal uživatel Abraka (diskusepříspěvky)


Pokud používáte 3G internet, Vaše adresa je dynamická, i když se v reálu nemění. U DSL připojení se IP nemusí změnit třeba i po několik let, přesto je formálně dynamická. Statickou adresou se míní taková, na kterou máte s poskytovatelem sjednáno, že Vám ji nebude měnit. Pokud to sjednáno nemáte, může se změnit bez předchozího upozornění a je tedy dynamická. --Uacs451 (diskuse) 19. 10. 2012, 06:53 (UTC)


Děkuji za odpověď. Už se to vyřešilo tím, že jsem změnil poskytovatele internetu a tím i IP adresu. Jak už bylo zmíněno, předchozí rakouský provozovatel 3G internetu měl obecný problém, kde jeho některé IP adresy byly wikipedií blokovány. Takže aniž bych cokoliv špatného udělal, můj přístup z té konkrétní IP adresy byl blokovaný. Z ostatních jsem ten problém neměl. Abraka (diskuse) 29. 10. 2012, 14:24 (UTC)

Michaela Králiková[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Michaela Králiková. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Harold (diskuse) 9. 12. 2012, 16:05 (UTC)

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Michaela Králiková. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Harold (diskuse) 9. 12. 2012, 16:05 (UTC)

Heslo rozšířeno, informace doplněny. Četl jsem články o významnosti a doufám tedy, že to takto stačí. Abraka (diskuse) 12. 12. 2012, 11:24 (UTC)

Totéž Petr Jonáš. --Harold (diskuse) 9. 12. 2012, 16:05 (UTC)