Diskuse s wikipedistou:89.102.122.168

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Hugo Junkers[editovat zdroj]

Zdravím Vás, děkuji za Váš příspěvek do článku Hugo Junkers, bohužel však zřejmě ignorujete upozornění šablony {{Pracuje se}}

které uživatelé vkládají do článků, které právě editují. Jelikož Vaše příspěvky do článku Hugo Junkers neodpovídají pravidlům vzhledu a stylu článků zde na Wikipedii, rozhodl jsem se Vaše příspěvky upravit. Vzhledem k tomu, že i přes toto upozornění článek dále editujete, nemohu ve své práci pokračovat, proto Vás chci požádat abyste článek dle výše uvedeného stylu opravil sám, popřípadě respektoval sdělení Na této stránce se právě pracuje, nebo pokud na obsahu stránky pracujete sám abyste vložil následující kód "{{Pracuje se}}" na začátek článku. --Rp 19:35, 8. 12. 2006 (UTC)

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Hugo Junkers, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licence CC BY-SA 3.0, doložte to prosím e-mailem obsahujícím svolení autora.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceNápověda:Jak vytvořit článek. Díky za pochopení.

Jedudedek 20:50, 27. 12. 2006 (UTC)