Diskuse s wikipedistou:85.70.250.197

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Děkuji Vám za první informace v článku Fiat Nuova Fiorino. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Elm 12:18, 14. 6. 2008 (UTC)

Neodstraňujte, prosím šablonu subpahýl, dokud článek subpahýlem je. Jak by měl článek vypadat, najdete třeba tady. Spíš něž na kvantitu se, prosím, zaměřte alespoň trochu na kvalitu. Díky. --Daniel Baránek 12:42, 14. 6. 2008 (UTC)

Díky, že experimentujete s Wikipedií. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte laskavě pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Wikipedie:Vítejte ve Wikipedii. Děkujeme. --Reaperman 12. 8. 2008, 20:22 (UTC)

Mohl bys laskavě přestat přidávat ty nesmysly o autech, co nemají hlavu ani patu? Nerad bych tě zase blokoval. Děkuji. -- Mercy (|) 10. 9. 2008, 18:05 (UTC)

Piš články ne výkřiky[editovat zdroj]

Vkladateli subpahýlů o autech: Nevím, jak Ti to už říct jinak, že pokud sem budeš vkládat extra krátké výkřiky, tak budeš ZABLOKOVÁN (jak se stalo) a všechny Tvoje výtvory budou po tejdnu SMAZANÝ! Stojí Ti to zato?! Buď nepřispívej vůbec a bude klid, nebo napiš nějakej pořádnej článek ne krátkej výkřik! Zdravim, -- Jagro 10. 9. 2008, 20:10 (UTC)

Ono Ti to přijde ještě vtipné, kopírovat info z SAut či zakládat subpahýly? Nevím, z kolika IP přicházíš, ale na většině máš blok, pokud nepřestaneš, máš ho i tady! — Jagro 4. 1. 2009, 14:27 (UTC)

Za neustálé a opakované vkládání copyvií o autech (tentokrát Fiat Ulysse z [1]) jsem tě zablokoval na 1 týden. Proboha vzpamatuj se! Už to fakt není vtipné a nikoho to nebaví tady pořád po tobě něco mazat. --Harold 7. 3. 2009, 21:05 (UTC)