Diskuse s wikipedistou:82.202.118.252

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 10 měsíci od uživatele David V. v tématu „Dmitrij Jaškin
Pozor! Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, jako se to stalo v článku Alena Schillerová, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

--David V. (diskuze) 6. 8. 2022, 17:13 (CEST)Odpovědět

Martin Stropnický[editovat zdroj]

Pozor! Přestaňte prosím do Wikipedie psát vulgarity. Pokud budete nadále poškozovat Wikipedii, jako se to stalo v článku Martin Stropnický, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

--David V. (diskuze) 23. 10. 2022, 13:01 (CEST)Odpovědět

Dmitrij Jaškin[editovat zdroj]

Pozor! Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, jako se to stalo v článku Dmitrij Jaškin, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

--David V. (diskuze) 15. 6. 2023, 20:06 (CEST)Odpovědět

STOP Toto je poslední varování!

Přestaňte přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, jako se to stalo v článku Alexandra Mynářová, budete bez dalšího varování zablokováni. Děkuji za pochopení.

--David V. (diskuze) 15. 6. 2023, 20:50 (CEST)Odpovědět