Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:81.201.59.226

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

živorodka duhová[editovat zdroj]

Dobrý den, odstranil jsem Vaši informaci o změnách pohlaví těchto rybek. Dalo by se totiž předpokládat, že to bude jedna ze základních informací, která se o tomto druhu bude objevovat, což v tomto případě neplatí a osobně mám o možnosti takové změny pochybnosti. Proto prosím, abyste, pokud na té informaci trváte, dodal dostupný zdroj, který tuto informaci potvrzuje. Děkuji. --Reaperman 18:15, 21. 12. 2007 (UTC)

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Oldřich Vítovec. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení.--Sevela.p 17:14, 2. 1. 2008 (UTC)

Vítejte[editovat zdroj]

Koukám, že vás ještě nikdo nepřivítal a to je škoda. Článek Mydlná vypadá dobře. Přesunul jsem jej, ale na podobu bez rozlišovače "tvrz", neboť jiná "Mydlná" zdá se neexistuje. Článek je ovšem potřeba wikifikovat a zařadit do kategorií, což dnes udělám za Vás, abyste příště věděl jak na to ;o) Hodil by se nějaký obrázek (který neporušuje autorská práva tj. nejlépe přímo Vámi vyfocený. --Šandík 02:55, 31. 1. 2008 (UTC)

26. 10. 08[editovat zdroj]

Díky za odstranění školních pokusů. Nezvažujete registraci, má jen samé výhody:-)--Horst 26. 10. 2008, 19:39 (UTC)