Diskuse s wikipedistou:79.141.241.48

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Fridrich Vilém I. Braniborský[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Fridrich Vilém I. Braniborský. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. -- Mirth 10. 1. 2012, 22:18 (UTC)


Takhle to stačí???? (jak je to nyní)

Ještě je článek třeba kategorizovat, doplnit příslušné odkazy a portály, opravit typografii a trochu upravit do jednotného stylu Wikipedie. To jsou ale již drobnosti, já se o to kdyžtak postarám později, není to již urgentní. -- Mirth 10. 1. 2012, 23:07 (UTC)

Doplnil jsem dva prameny - ale nemám každý ve svém řádku... Pokud to doděláte děkuji Vám! Musím už jít spát, zítra zase jdu do práce (:-)) vzdělávat o Fridrichovi neposedné děti.

Jiří Vilém Braniborský[editovat zdroj]

Do tohto článku som dala šablónu pracuje sa: Prosíme, needitujte tento článek, dokud je zde tato zpráva, abyste se vyhnuli editačním konfliktům. V případě nutnosti vyhledejte v historii vkladatele a kontaktujte jej. Děkujeme. Druhý raz to, prosím, rešpektuj, to znamená nezasahuj do článku, kým je tam táto šablóna. Ďakujem. Pekný deň.--Lalina 11. 1. 2012, 22:01 (UTC)

Ale podruhé jsem to nesmazal já, ale někdo úplně jiný! Navíc ta šablona "pracuje se" tam celou noc byla úplně zbytečně! Když dokončíš svou práci tak ji prosím odstraň. Podruhé to, prosím, respektuj. Hezký den

Ty si tu šablónu nerešpektoval a ešte si ju aj odstránil. Nikto nie je povinný na článku robiť naraz. Na prácu sú minimálne dva dni a nie je problém kontaktovať vkladateľa a dohodnúť sa s ním. Ja som ešte neskončila, takže tá šablóna tam bola úplne oprávnene. Pekný deň. --Lalina 12. 1. 2012, 13:17 (UTC)