Diskuse s wikipedistou:62.245.117.41

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Únor 2012[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment na stránce František Josef I. fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii.--188.122.215.2 1. 2. 2012, 18:27 (UTC)

Štěnice[editovat zdroj]

Dobrý den, díky, že experimentujete s Wikipedií. Váš experiment na stránce Štěnice fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. Děkuji. — Marek Koudelka (diskuse) 13. 3. 2012, 21:20 (UTC)

Kristýna Kočí[editovat zdroj]

Pozor! Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, jako se to stalo v článku Kristýna Kočí, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

--Midi7 (diskuse) 2. 4. 2012, 18:54 (UTC)


Ale no tak, sranda musí být.

Subjektivní názory[editovat zdroj]

Dobrý den, poprosil bych Vás, abyste byl tak laskav a zachovával objektivitu a serióznost projektu Wikipedie a nezatahoval dále do článků (obzvláště odborných, jako je třeba klíště obecné) své subjektivní názory na politickou situaci. Pamatujte, že Wikipedie není Necyklopedie.

Děkuji ---Werlen (diskuse) 28. 4. 2012, 10:14 (UTC)

Tak nevím jak vy, ale já se v politické situaci klíšťat obecných nevyznám a proto na ni nemám ani subjektivní názory. Ale pokud vy ano, tak je to další bod pro vás, hned vedle toho, že nejste tak agresivní jako váš kolega z předchozího upozornění. Přemýšlím o tom, že vám věnuji moji další editaci článku Chryzantéma.

S pozdravem, Kikipedista

Dobrý den, špatně jste pochopil má slova. Poprosil bych Vás abyste se zde nepředváděl a nedělal zde ze sebe pitomce. Wikipedie je seriózní projekt, do kterého nepatří formulace jako je např. "Klíště obecné se vyskytuje v platformách.", což je jasný odkaz na aktuální politickou situaci, který do článku o klíštěti ovšem vůbec nepatří.
Pokud budete do článku o chryzantémách zatahovat další nesmysly a perly z poslanecké sněmovny, budu dalším žadatelem o Vaši blokaci.
S pozdravem ---Werlen (diskuse) 30. 4. 2012, 17:45 (UTC)


Váš subjektivní názor o císaři Františku Josefovi I. je ukázkou lidské hlouposti. Copak se nestydíte za vypuštění takového blábolu na Wikipedii?
S přáním pěkného zbytku dne Rokacovapomsta (diskuse) 30. 4. 2012, 17:59 (UTC)
Ne nestydím.
To mne mrzí-s pozdravem Rokacovapomsta