Diskuse s wikipedistou:147.231.69.91

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Magnae Moraviae fontes historici[editovat zdroj]

Dobrý den, Váš příspěvek ve článku Magnae Moraviae fontes historici nemůžeme přijmout, protože pravděpodobně porušuje autorská práva. Prosím doložte původ nebo autorská práva k Vašemu příspěvku. Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Děkujeme za pochopení. --Harold (diskuse) 22. 3. 2012, 10:37 (UTC)

A zároveň Vás žádám, abyste jednostranně nemazal šablonu, kterou do vašeho "článku" vložil Harold. --Davcza (diskuse) 22. 3. 2012, 14:37 (UTC)


Dobrý den, je mi to líto, ale Váš příspěvek musel být odstraněn, jelikož byl psán neencyklopedickým stylem, a do Wikipedie se tudíž nehodil. Zkuste to jinak; podívejte se na průvodce a nápovědu, zejména sekce první krůčky v editaci, styl či jak editovat stránku. Pokud něčemu nebudete rozumět, vyzkoušejte si editaci na pískovišti nebo se zeptejte ostatních. Těšíme se na Vaše další příspěvky. --Harold (diskuse) 22. 3. 2012, 14:43 (UTC)


Tak tam nemají někteří wikipedisté uvádět nesprávné údaje a podporovat zloděje textů!!! 

Jak k tomu přijdou autoři textů, uváděných pod jménem redaktora díla nebo kolektivu, ač je evidentně čerpáno z jejich autorských textů, a to někdy i doslovně. Snad by bylo správnější a spravedlivější citovat, že to napsal XY, in: název kolektivního díla.