Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:147.228.209.182

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Nepřidávejte laskavě do Wikipedie komerční odkazy (či odkazy na vaše soukromé stránky). Wikipedie není prostředkem pro propagaci či reklamu, ani pouhou sbírkou externích odkazů. Rozšiřování obsahu namísto přidávání odkazů je však samozřejmě vítáno. Děkujeme za pochopení. --Tlusťa 23:15, 7. 3. 2007 (UTC)


Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. fext 4. 4. 2012, 09:20 (UTC)

Fakulta právnická Západočeské univerzity[editovat zdroj]

Dobrý den. Chtěl bych Vás požádat, zatím v dobrém, abyste netvrdil, že mažete "některé subjektivní vývody wikipedisty" a "některé zavádějící a nepravdivé údaje". Vše v článku je pečlivě ozdrojováno a uvedeno z neutrálního hlediska, pokud byste pokračoval v odstraňování těchto údajů, těžko by to mohlo být hodnoceno jinak, než vandalismus a to by ve svém důsledku vedlo k Vašemu zablokování. Naopak, doplnění o vyjádření současného vedení fakulty ke stanovisku Akreditační komise je velmi vítáno, ovšem za předpokladu, že také bude ozdrojováno a vyjádřeno v neutrální podobě. Věřím, že Vaše další působení na wikipedii bude bezproblémové. S úctou, fext 4. 4. 2012, 20:57 (UTC)

Vyjádřeno v neutrální podobě? Je vyjádřeno korektněji než poměrně nekorektně prezentované stanovisko Akreditační komise. Rovněž nelze souhlasit s Vaším tvrzením, že vše v článku je pečlivě ozdrojováno a uvedeno z neutrálního hlediska. Text je psán zcela tendenčně. Taktéž Vaše upozornění, čeho se mám napříště vyvarovat, beru na vědomí, ale můj názor se tím nijak nemění a nadále na něm trvám. S pozdravem 147.228.209.182 4. 4. 2012, 21:47 (UTC)

Stanovisko AK je prezentováno tak, jak je prezentovala AK. Rozhodnutí ministerstva pak kontroverzní je, protože vzbudilo jak pozitivní, tak velmi negativní reakce. Pokud bych tam psal jen svůj vlastní názor, napsal bych rovnou, že jde o rozhodnutí nezákonné, které navíc studenty v budoucnu velmi poškodí. Ostatně, pokud bych se k tomu někdy já osobně v nějaké věci dostal, vzdělání u absolventů 2013 a později zpochybním. Ale takto to tam evidentně není a právě o tom je wikipedie. Spekuluji, ale pokud jste s danou fakultou nějakým způsobem spojen, chápu, že je těžké zůstat objektivní. Bylo by ale dobré se o to alespoň pokusit. Přeji vše dobré, fext 4. 4. 2012, 21:58 (UTC)

Sleduji Vaše počínání na Wikipedii a smutně konstatuji, že je neprofesionální a nekorektní. Od člověka jako jste Vy ale nic jiného ani nečekám. Rozumím míře Vaší zaujatosti. Vím, že máte zájem o FPr informovat jenom negativně a objektivita je pro Vás jen prázdné slovo. Podobné subjektivní vývody, jako například Protože se fakulta se svými skandály nedokázala sama vypořádat, uváděné nepravdy, řadu zkreslených informací či dokonce účelově uváděných lží, nelze v žádném případě akceptovat. 147.228.209.182 4. 4. 2012, 22:37 (UTC)


Abych byl upřímný, už mě to Vaše obviňování přestává bavit. Tady jsem se pokusil osvětlit, že si mě evidentně s někým pletete. Musíte si zvyknout na to, že plzeňská právnická fakulta je velmi „proslavená“ a tudíž může zajímat třeba i lidi, kteří s ní jinak nemají vůbec nic společného. Očekával bych také od Vás omluvu. fext 5. 4. 2012, 08:57 (UTC)

Souhlasím s tím, že plzeňská právnická fakulta je velmi proslavená a může zajímat i ty, kteří s ní nemají nic společného. Tím spíše by o ní mělo být informováno korektně a pravdivě. Jak jsem již uvedl, v textu se objevuje řada nepravdivých informací, celá řada subjektivních a zcela nepodložených hodnocení a informací opírajících se o nedůvěryhodný zdroj bulvárního charakteru. S Vaším působením na Wikipedii jsem se velmi podrobně seznámil. Prostudoval jsem si i všechny záznamy Vaší komunikace na Wiki a na svém názoru o Vašem neprofesionálním a nekorektním počínání nemohu ani v nejmenším ustoupit. Mohu jen konstatovat, že Vaše práce je v některých případech zcela neobjektivní a tendenční. 147.228.209.182 5. 4. 2012, 11:16 (UTC)

Někoho osočit jde snadno. Mohl byste svá vyjádření něčím podepřít? Jinak, prosím, předpokládejte dobrou vůli. Děkuji --9. 4. 2012, 10:52 (UTC), Utar (diskuse)

Wikietiketa a osobní útoky[editovat zdroj]

Dobrý den, zanechte negativních komentářů ad hominem vůči jiným uživatelům ([1], [2]), které porušují WP:Zdvořilost, WP:WE, WP:NPA. Spojování uživatelského jména se skutečnými osobami (kdo je v civilním životě čí kamarád), je nejen zde zapovězeno.--Kacir 11. 4. 2012, 15:53 (UTC)