Diskuse s wikipedistou:Černošická filharmonie

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 1 rokem od uživatele Černošická filharmonie

--OJJ, Diskuse 4. 10. 2022, 14:03 (CEST)Odpovědět

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Černošická komorní filharmonie. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --OJJ, Diskuse 4. 10. 2022, 14:03 (CEST)Odpovědět

Dobrý den,
předpokládali jsme, že když je zápis vázaný na náš email:
cernosickafilharmonie@gmail.com a tentýž email máme uvedený na naší webové stránce, tak je zřejmé, že je v našem zájmu text zveřejnit a nejedná se o porušování autorských práv.
Pokud se týká podmínek významnosti, začínáme s naší elektronickou prezentací teprve nyní. Do této doby jsme fungovali spíše přes časopisy, tištěné letáky apod.
Shánění referencí a jejich převádění do elektronické podoby, abychom mohli dokladovat naši důležitost, je momentálně administrativa na kterou nám před koncertem už nezbývá čas.
Máme dlouhodobou smlouvu s městem Černošice, která nás zavazuje k osvětové činnosti a pořádání pravidelných koncertů. Pořádáme každoroční mezinárodní hudební kurzy.
Za "bezvýznamné uskupení" se tedy nepovažujeme. Nadcházející koncert 16.10.2022 má kapacitu 800 míst...
Bohužel tedy nejsme aktuálně schopni dostát administrativním požadavkům Wikipedie. Pokud považujete za nezbytné krátkou zmínku o naší filharmonii odstranit, učiňte tak.
S pozdravem --Černošická filharmonie (diskuse) 11. 10. 2022, 11:49 (CEST)Odpovědět