Přeskočit na obsah

Diskuse k portálu:Televize/Televizní stanice v Česku

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 7 lety od uživatele Jonnyq

Opravdu je nutná existence této šablony? Podobná situace zde již v minulosti nastala a výsledkem bylo její smazání (viz Wikipedie:Hlasování o smazání/Šablona:Kab TV). Dokáži pochopit, že existence a dostupnost mnoha televizních kanálů v ČR svádí k vytváření šablon, ovšem je takováto šablona nutná? Připomínám, že již existuje šablona TV v ČR, která obsahuje ryze české televizní stanice a ty ostatní (HBO, Animal Planet, aj.) jsou již obsaženy v článku Seznam televizních stanic v Česku. To by se potom mohly vytvářet šablony typu "Sušenky a tyčinky v České republice" a v kategorii "Deli" by bylo obsaženo: pistáciová, čokoládová a švestková. Nehodlám zde razantně prosazovat smazání této šablony, jen mi přijde zbytečná. S pozdravem . --Thomas999 5. 5. 2010, 19:21 (UTC)

Takovou dobu bez odpovědi... Tak já se připojím: souhlasím, šablona mi přijde zbytečná, a navíc je obludná. --Jarba 6. 10. 2011, 11:23 (UTC)
V předchozím AfD bylo požadováno přepracování, tedy možno znovu navrhnout k diskusi o smazání? --Wikipedista:BobM d|p 6. 10. 2011, 11:46 (UTC)
Já Vám přímo na otázku neodpovím, protože tohle pravidlo dokonale neznám. Ale vezměme to z jiné strany - bude-li šablona přepracovaná na nějakou rozumnou míru, může se stát duplicitní k šabloně jiné, už existující. Pak podle mě jedna z nich přijde smazat docela určitě.--Jarba 7. 10. 2011, 13:17 (UTC)
Nevím jestli ponechat, nebo ne, každopádně bych spíš smazal kanály, které nevysílají v češtině a pak i kanály slovenské, které nevysílají pro ČR. Jonnyq (diskuse) 12. 12. 2016, 18:03 (CET)Odpovědět