Přeskočit na obsah

Diskuse k Wikipedii:Infobox železniční trať

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 6 lety od uživatele MIGORMCZ v tématu „Vlečka ze stanice

Zatím jsem tyto šablony pooužil na stránce Železniční trať Liberec - Zittau. V současnosti nevím, jak to donutit, aby to bylo vpravo, přitom je to všechno zkopírované z německé wikipedie. --Pavel Q 14. 2. 2009, 20:04 (UTC)

Podle šablony šablona:Infobox sídla světa jsem tam dal class="infobox bordered"' a zdá se mi, že to funguje. Ale nevím, jestli je to správné řešení. Jinak díky za práci na tomto infoboxu, líbí se mi. --Tchoř 14. 2. 2009, 20:23 (UTC)
Díky. --Pavel Q 14. 2. 2009, 20:52 (UTC)
Jenom prosím opatrně s tím počesťováním. Symboly nahrané na Commons pochopitelně počeštit nemůžeme. Navíc asi pro většinu Ostatně klidně mohou být dvě stejné šablony BS-table a BS-začátek. Zatím budu asi tabulky jednotlivých tratí přenášet z de:, než abych vytvářel nové. Už tak vadí, že šablona BS byla obsazená a musel jsem jí pojmenovat BS1. --Pavel Q 14. 2. 2009, 21:15 (UTC)
Při počešťování se držím toho, aby bylo vše funkční i v původní verzi, ale aby zapadala šablona do současného českého systému a aby při jednodušších případech práce bylo možno použít české ekvivalenty. Šablonu BS-data jsem spojil s infoboxem železniční tratě, aby nebyly dvě šablony na totéž. — Jagro 14. 2. 2009, 21:26 (UTC)

Kolegové,

ve stránce o Pražském Semmeringu jsem potřeboval zaznačit viadukt, který v jednom přemostění překonává ulici, potok a železniční trať. To asi nejde udělat nějakým symbolem typu "Začátek viaduktu" a "Konec viaduktu", že?

Díky.--Jan Polák 6. 3. 2010, 23:04 (UTC)

Myslím, že potřebné ikony neexistují. [:http://commons.wikimedia.org/wiki/Category:Icons_for_railway_descriptions/elevated aspoň ne tady]--Pavel Q 8. 3. 2010, 15:58 (UTC)

Important update of all BS row templates (2012)[editovat zdroj]

A trial fix for the mobile view (Mobilní verze) has been applied to all 3 BSrow* master templates (en:template:BSrow, en:template:BSrow-2, en:template:BSrow-sc) in April 2012 in English Wikipedia. It is presumably works fine in most modern browsers. If you want to apply the fix to your home wiki, we highly suggest implementing the BSrow* templates and update all BS* (en:template:BS, en:template:BS-2, en:template:BS-startCollapsible) row templates altogether. You can read more in en:Wikipedia:Route diagram template/Transwiki guide. Thank you for your attention. -- Sameboat (diskuse) 16. 4. 2012, 15:13 (UTC)

Vlečka ze stanice[editovat zdroj]

Nevíte někdo jestli existuje BSikona, na které vede zrušená trať do zrušené stanice a dále pokračuje zrušená vlečka? Hledal jsem to celkem dlouho a nenašel jsem nic.--MIGORMCZ (diskuse) 3. 9. 2017, 19:59 (CEST)Odpovědět