Diskuse k šabloně:QRpedia

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

QRpedia statistiky[editovat zdroj]

přesunuto ze stránky Diskuse s wikipedistou:Gampe

Dobré ráno, nevím přesně na koho se obrátit, tak s tím budu obtěžovat Vás. Na stránce statistik návštěvnosti jednotlivých stránek s QR kódy je v PHP chyba dělení nulou:

Warning: Division by zero in /home/shksprmo/public_html/qrwp.org/stats.php on line 66

Předpokládám. že to je při výpočtu nějakého procenta, když nebyla ještě ani jedna návštěva. Narazil jsem na to v odkazu z diskuze k článku prase divoké. Pravděpodobně budete vědět, komu to předat dál, tak Vás prosím, abyste to za mne udělal. S pozdravem --G3ron1mo 21. 5. 2013, 05:40 (UTC)

Upozorňoval jsem na to už včera v diskuzi u jednoho článku, bohužel bez odezvy, zato se neustále vkládají další a další odkazy s bezmála výhružným textem. Nevím, co si o této aktivitě myslet. --Ragimiri 21. 5. 2013, 05:55 (UTC)
Jedná se o články, na které vedou QR kódy, které budou instalovány v expozici Slezského zemského muzea v rámci Slezské muzejní noci 2013. Sám technickým otázkám nerozumím, vložení těchto šablon mi bylo doporučeno techicky erudovanějším kolegou. Pokud je toto řešení špatné, prosím o radu, jak lépe články označit a výhledově získávat statistiky návštěvnosti. Předem děkuji! --Gampe (diskuse) 21. 5. 2013, 06:03 (UTC)
Šablona fixnuta. Nulou už se nedělí.--Limojoe (diskuse) 21. 5. 2013, 06:52 (UTC)
Moc děkuji. Nešlo by to ještě počeštit podle HTTP refereru (pokud se na odkaz poleze z cs.wiki)? --G3ron1mo 21. 5. 2013, 07:04 (UTC)

Teď se zdá, že už ty statistiky podle jednotlivých stránek nefungují vůbec, resp. odkaz se vždy přesměruje na stejnou adresu, která nijak přímo nesouvisí s dotyčnou stránkou. Nepodařilo se mi dohledat, zda a jakým způsobem je možné zobrazit statistiku návštěvnosti jednotlivých stránek. Stejně nefunkční odkaz je generovaný též anglickou šablonou. --Blahma (diskuse) 17. 2. 2014, 01:02 (UTC)